Nyugdíjba vonul az MTI vezérigazgatója

2012. október 18. 16:13

Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója január elsejével távozni készül a posztjáról – közölte Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának elnöke.

2012. október 18. 16:13

Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója január elsejével távozni készül a posztjáról – közölte Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának elnöke. Elmondta, hogy csütörtökön kapta kézhez Belénessy Csaba levelét, amelyben ő jelezte, hogy 2013. január 1-jével, közös megegyezéssel elhagyná az MTI Nonprofit Zrt. vezérigazgatói székét, majd – jelen szándéka szerint – nyugdíjba vonulna. A távozás feltételeiről rövidesen megkezdődnek a tárgyalások a vezérigazgató és a kuratórium elnöke között.

Az elnök hangsúlyozta, hogy Belénessy Csaba csaknem harminc évet szolgált munkatársként és vezetőként a közmédia intézményeiben – a Magyar Rádióban, a Magyar Televízióban, a Duna Tévében és a Magyar Távirati Irodában –, a jövőben pedig főként a magánszférában kíván tevékenykedni.

Balogh László kifejezte abbéli reményét, hogy a vezérigazgató tudását és tapasztalatait – ha más formában is –, de továbbra is a közszolgálat rendelkezésére bocsátja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!