Előzetesben Szita Bence feltételezett gyilkosai

2012. november 04. 15:21

A hétfőn Kaposváron 11 éves fiú holttestét szombaton reggel találták meg. A Kaposvári Törvényszék vasárnap elrendelte a Szita Bence megölésével gyanúsított P. Erika, B. József és K. József előzetes letartóztatását.

2012. november 04. 15:21

A Kaposvári Törvényszék vasárnap elrendelte a 11 éves felsőmocsoládi kisfiú megölésével gyanúsított P. Erika, B. József és K. József előzetes letartóztatását - közölte Pálné Gergely Mónika, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A hétfőn Kaposváron eltűnt Szita Bence holttestét szombaton reggel találta meg a rendőrség a Kaposvári Egyetem mögött lévő erdős területen. 

 
Piros Attila dandártábornok, Somogy megyei rendőr-főkapitány a szombat délután tartott sajtótájékoztatón elmondta: a fiú előre kitervelt, brutális gyilkosság áldozata lett. A rendőrség a gyermek eltűnését bejelentő 47 éves nőt – a fiú nevelőapjának élettársát –, egy 57 éves és egy 41 éves hajléktalant gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. november 05. 17:48
http://kapos.hu/videok/kapospont_net_video/2012-10-16/pizsamas_ehsegsztrajk_a_birosag_elott.html
békalepcse
2012. november 04. 22:42
Ezért tartottam fontosnak csedességre inteni. Bennem is forr a bosszúra vágyás, de nem lehetekakkora barom, hogy előre ítélkezzek. Már csak azért sem, mert abból a kilátástalan helyzetből, amibe a gyanúsítottak voltak, kitörést jelent a bűncselekmény bevallása. A bevallás elfogadásával pedig egy valódi gyilkost menthetünk fel akaratlan! Legyen szép az esréd és köszi a multkori segítséget.
Swastika
2012. november 04. 22:31
Cogito, ergo sum.. HA NEM, AKKOR A NEMZETKÖZI ZSIDÓ A LÉTEMET VONJA KÉTSÉGBE. nINCS TÖBB KÉRDÉSEM.
vendetta
2012. november 04. 20:22
"hogyan tud az ilyen ügyvéd másnap felkeni és tükörbe nézni??" Nyugodtan. Mert biztosítja a saját családja számára a betevőt. Ne gondoljuk már, hogy minden ügyvéd vagyonokat keres és mindnek saját praxisa van. Igen, vannak úgynevezett sztárügyvédek, akik megválogathatják az ügyfeleiket, hogy kinek az ügyét vállalják el, feltéve ha az illető meg tudja fizetni az általuk kiszabott tiszteletdíjat. Könyörgöm, ne legyünk már szereptévesztésben, mert nem a szerencsétlen kirendelt védőt kellene meglincselni ebben a történetben. Kizártnak tartom, hogy fel akarja mentetni a gyilkosokat. Minden bizonyíték ellenük szól és beismerő vallomást is tettek. Te, figyelj! A Bándy Kata gyilkosának a kirendelt védőjét már eltetted láb alól? Mert csak szépen haladjunk sorban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!