Stohl Andrással indulhat újra a Való Világ

2012. november 06. 16:34

Tavasszal újabb szériája indul a Való Világnak, a műsorvezető pedig az RTL Klubtól két éve távozott Stohl András lehet – értesült a Bors.

2012. november 06. 16:34

Tavasszal újabb szériája indul a Való Világnak, a műsorvezető pedig az RTL Klubtól két éve távozott Stohl András lehet – értesült a Bors. A lap tudni véli: a műsorkészítőket már értesítették a valóságshow hatodik évadának indulásáról, amelyben a legutóbbi győztes, Knapp Attila is feltűnhet. Kolosi Péter programigazgató a hírről az Indexnek azt mondta: „eddig sem mondtam, hogy elindul a VV6, ezután sem mondom. Vagyis lehet, hogy indul, de lehet, hogy nem indul”.

Stohl András börtönbüntetésének letöltése után október 27-én tért vissza a csatorna képernyőjére, amikor előadott egy dalt az X-Faktorban.

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2012. november 08. 14:42
A pornós média asszonyság kedvenc műsora, azért nem is kap már semmi büntetést ... pedig az ORTT sem volt egy kemény szervezet.
Njihovi Zakoni, Naša Življena
2012. november 08. 11:49
Ó, de okos maga Herr Zucker. Én meg egyáltalán nem nézek tv-t. Magának viszont hétszentség, hogy kettő is van, amik non-stop mennek: egyik szemével a HírTV-t, a másikkal az Echot stíröli álló nap!
Cezar
2012. november 07. 23:47
Jól kicseszel velük!
vagabond visszatér
2012. november 07. 22:23
Vége a bortonnek, iràny a népbutitàs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!