Új csatornákkal jön a Viacom és az NBC

2012. december 02. 11:03

Januártól Magyarországon is elérhetővé válik a Viacom legújabb adója, a Comedy Central Extra, az NBC Universal pedig az E! Entertainmentet vezeti be.

2012. december 02. 11:03

Januártól Magyarországon is elérhetővé válik a Viacom legújabb adója, a Comedy Central Extra, miután a csatorna júniusban megkapta a tizenöt országra szóló sugárzási engedélyt a Rádiós és Televíziós Hírközlési Tanácstól – írta az emTV blog a DTV News információi alapján.

A blog arról is beszámolt: az NBC Universal is bevezeti a magyar piacra E! Entertainment nevű szórakoztató csatornáját, amely már százötven országban huszonhat nyelven elérhető. A csatorna tematikája a trendektől kezdve, a zenén, divaton, filmeken, művészeteken, designon és a technikai újdonságokon át egészen a sportokig terjed. A sat-tv-radio.hu úgy tudja, a csatorna HD felbontásban is elérhető lesz.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!