Mobilos hírzabálásra fel!

2013. január 02. 18:54

Szóval okostelefont kaptál karácsonyra? Vagy csak lecserélted a 2-3 éve használt, de mára inkább csak muzeális értékkel bíró készüléked?

2013. január 02. 18:54

„A mobil nem egy kis méretű számítógép, természetes tehát, hogy a hírfogyasztásra is másképp használjuk, mint egy asztali gépet. Több csapongás - még kevesebb türelem. Az ütős kép - rövid szöveg páros a nyerő. Az átlagos okostelefon-tulajdonosok számára a hírfogyasztás ugyan messze nem a legnépszerűbb mobilos tevékenység (a játékok, a közösségi média messze megelőzik), de aki erre a blogra elvetődött, az nyilván kilóg az átlagból.

A különféle felmérésekből az is kiderül, hogy a többség a hírfogyasztáskor előnyben részesíti az hír-appokat a mobilböngészőre optimalizált oldalakkal szemben, de nyilván ez sem kőbe vésett szabály. Híres appokból jó a hazai ellátottság.  Én az Index és a HVG appját szoktam sűrűbben nézegetni, de természetesen az Origo, a Hír24 appja is könnyedén megtalálható a Google Play áruházban. Az Index appja egyszerű és jól kezelhető, a HVG rengeteg szolgáltatást kínál, amiből semmit sem használok, a NOL app meg nagyjából ugyanolyan fapados, mint a NOL.hu.”

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2013. január 03. 21:28
Én okos seggtörlőt kaptam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!