Sikkasztás a Figyelő tulajdonosánál?

2013. január 02. 20:13

Visszahívták ügyvezető igazgatói tisztségéből dr. Lukács Mariannát. A kiadó az ügyvezető igazgató tevékenységének áttekintése után ismeretlen tettes ellen hűtlen kezelés, csalás és sikkasztás gyanújával tett feljelentést.

2013. január 02. 20:13

Visszahívta ügyvezető igazgatói tisztségéből dr. Lukács Mariannát a Figyelőt, az IPM-et és az Intelligent Life-ot is kiadó MediaCity Magyarország (MCM) 2012. december 28-i taggyűlése – közölte a kiadó a Médiapiaccal. A cég ugyanazon a napon büntetőfeljelentést tett ismeretlen tettes ellen a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságán hűtlen kezelés, csalás és sikkasztás gyanújával.

A Médiapiac emlékeztetett: Lukács Marianna 2011 szeptemberében tíz százalékos tulajdonrészt szerzett az akkor még Word Communications nevet viselő vállalkozásban.

A taggyűlés Bauer Évát választotta új ügyvezetőnek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!