Láthatatlan konzervatív pártot szerveztek tavaly

2013. február 13. 10:55

Az ATV szerint többek között Gémesi György, Gödöllő polgármestere, Boross Péter volt miniszterelnök, Hock Zoltán volt MDF-es, majd független képviselő, Szőke László, az MDF volt alelnöke részvételével próbálkoztak tavaly konzervatív párt létrehozásával.

2013. február 13. 10:55

Az ATV információi szerint 2012 tavaszán-nyarán egy konzervatív párt szervezése kezdődött a jobboldal berkein belül, amelyben Gémesi György, Boross Péter, Hock Zoltán, Szőke László és egyes hírek szerint Ángyán József vett volna részt, de Ángyán cáfolta ezt az értesülést az ATV-nek.

A párt a korai MDF, KDNP vagy a Torgyán előtti kisgazdák szellemiségét elevenítette volna fel. A kezdeményezés azonban elbukott az év végére, mivel a Fidesz nem vette jó néven a szervezkedést – írja a televízió híroldala. Az elhalásban az ATV forrása szerint jelentős szerepet játszott, hogy Tarlós István főpolgármester nemet mondott.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
celkereszt
2013. február 13. 13:29
Ez lett volna a Decens Konzervatívok Akik az ATV-nak is Megfelelnek Pártja.
kuwiq
2013. február 13. 12:15
Ezek szerint az erőfeszítést siker koronázta. A párt jelenleg is láthatatlan!
öszödibeszéd
2013. február 13. 11:17
- és persze a FIDESZ egyből jól belerúgott a láthatalan pártba, mert mélyen antidemokratikus és elvetemült- sugalmazza az ATV (nem úgy mint a tuti baloldal, ahol egész áldott nap egymást puszilgatják a kis újszülött pártcsemeték)
Akitlosz
2013. február 13. 11:12
Az új pártok legalább a "zászlóbontásig" el szoktak jutni, ha tovább nem is. Komolytalannak hangzik, hogy azért hagyták abba, mert a fidesznek nem tetszett. Azt ugyanis, hogy így lesz, tapasztalt politikusokként már abban a pillanatban tudhatták előre, amikor először felmerült az ötlet a fejükben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!