A sajtószabadságról vitáztak a Freedom House-nál

2013. május 03. 15:55

A Freedom House „A sajtó szabadsága 2013” című jelentése kapcsán beszélgettek szakértők a sajtószabadság világnapján Washingtonban.

2013. május 03. 15:55

A Freedom House sajtószabadsági jelentése kapcsán tartottak panelbeszélgetést Washingtonban. A beszélgetést Reena Ninan, az ABC News munkatársa moderálta, a résztvevők pedig Karin Deutsch Karlekar, a Freedom of the Press igazgatója; Jackie Northam, a National Public Radio külpolitikai munkatársa és Adel Iskandar, a Georgetown adjunktusa voltak.

A beszélgetés során körbejárták annak kérdését, hogy milyen globális trendek voltak a sajtószabadsággal kapcsolatban az elmúlt években, és hogy a Közel-Keleten változott-e a média helyzete. Emellett arról is beszélgettek, hogy miként korlátozzák, vagy teszik lehetővé még inkább a véleménynyilvánítás szabadságát a világban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!