Szemet vetett a TV2-re Nyerges Zsolt

2013. május 17. 09:15

Eladhatja tulajdonosa a TV2-t: egyes információk szerint a korábban az RTL Klub megvételével is próbálkozó Nyerges Zsolt is érdeklődik a második számú kereskedelmi csatonra iránt, írja a hvg.hu.

2013. május 17. 09:15

A Media Hungaryn felröppent, TV2-es forrásokból származó érteülések szerint heteken belül eldőlhet a csatorna sorsa, miután közeledett a tulajdonosok, és a Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó médiavállalkozás, az Infocenter.hu Zrt. álláspontja – írja a hvg.hu.

A TV2-csoport hazai vezetése és a német tulajdonos ProSiebenSat.1 (P7S1) a hvg.hu-nak nem cáfolta sem azt, hogy eladósorban van a társaság, sem pedig azt, hogy folynának tárgyalások, azt viszont igen, hogy már meg is állapodtak volna akár az Infocenter.hu Zrt.-vel, akár más befeketetővel.

A hvg.hu különböző forrásokból úgy értesült, a TV2 iránt több vevő is érdeklődött, de már csak két komoly marad: az Infocenter.hu és a Viasatot is működtető Modern Times Group.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. május 27. 17:48
Már előre rettegnek? És még Orbán fél?! ;)
G. Pantyelejevics
2013. május 24. 19:30
ha nem félne, nem a mutyiországot építenék :p
hátakkor
2013. május 24. 19:30
Akinek nincs tv csatornája vegyen magának!
G. Pantyelejevics
2013. május 24. 19:30
mint tudjuk, hazánkban igen torz listácskák jelennek meg az ügyben. egyébként adok két lehetséges megfejtést: - kap Matolcsytól rá ingyenlovét az MNB-ből - hozzávágnak egy nagy adag EU-s vissza nem térítendőt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!