Rolling Stone-címlapon Carnajev

2013. július 18. 11:40

Nagy felháborodást váltott ki a Rolling Stone, miután címlapjára tette az áprilisi bostoni robbantásokkal vádolt Dzsohar Carnajevet.

2013. július 18. 11:40

Címlapjára tette a Rolling Stone magazin az áprilisi bostoni robbantás egyik feltételezett elkövetőjét, Dzsohar Carnajevet. Az újság „rocksztárként” ábrázolja a rendőrökkel vívott tűzharcban megsérült robbantót, ezzel nagy felháborodást váltott ki az Egyesült Államokban. Thomas Menino bostoni polgármester kijelentette: szörnyű üzenete van a címlapnak.

A bostoni maratonon történt robbantások után hárman haltak meg, több mint 250-en sebesültek meg. A merénylettel a Carnajev-testvérpárt vádolták meg: Tamerlan azonban tűzpárbajban elhunyt. Dzsohar Carnajev pere már megkezdődött, ártatlannak vallotta magát a friss Rolling Stone-címlapos férfi.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!