Együtt–PM: Menesszék Balogot és Hoffmannt!

2013. augusztus 04. 10:51

Balog Zoltán erőforrás-miniszter és Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár menesztésére szólította fel Orbán Viktor kormányfőt vasárnap az Együtt–PM szövetség, mert álláspontjuk szerint a tárcavezető és az államtitkár megszegte a szakszervezetekkel kötött egyezséget, és elárulta a tanárokat.

2013. augusztus 04. 10:51

Az ellenzéki tömörülés az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: olyan munkaidő-számítási rendszert kényszerítenek a pedagógusokra, amely kiszolgáltatottá és még inkább kizsigerelhetővé teszi őket. Mint fogalmaztak, a „mézesmadzagként beígért bérrendezés” helyett a kormány megpróbálja egymás ellen fordítani a pedagógustársadalom tagjait, ráadásul kötelezővé teszi számukra azt, ami korábban pluszmunkának számított.

A tanárok így az elmúlt három év legnagyobb vesztesei közé tartoznak, „a minden hozzáértést nélkülöző” oktatáspolitika pedig megbukott – jelentette ki a Bajnai Gordon vezette Együtt–PM szövetség, amely szerint ezért az új tanév már nem kezdődhet Hoffmann Rózsával és Balog Zoltánnal.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Moses Hess
2013. augusztus 04. 17:58
Utálom a bolsevikokat, de most igazuk van! Nem volt és nem lesz béremelés. Csupán a túlórákat teszik kötelezővé és ennek díját beépítik a bérbe. Ezt szélhámosságnak és hadova igérgetésnek nevezik. Ezt minden tanát tudja, csak Rózsika nem!
Toportyán tiszteletes
2013. augusztus 04. 16:34
Rothadt barancs nem csak a tanárokat tette lóvá,hanem a komplett Magyar Köztársaságot,pár 100 narancspolgár eszetlen jólétéért!Szépen kidomborodik mindez az 5-500-ig osztott trafikkoncessziók mentén aminek még a haszonkulcsát is megemelik!Nehéz lesz megmagyarázni még a birkáknak is miért jó nekik a doboz cigi 400 helyett 1000 forintért?!
kulalak
2013. augusztus 04. 15:22
Csak nekem tűnik úgy, hogy mindegyik minipárt mindennap bele akar kerülni a hírekbe valamivel csak hogy hallassa a hangját? Visítozik a bolha. Ezeket miért kell idézni Mandiner? Sokkal nagyobb gellert kapnak tőletek, mint a valós felület amiben reménykedhetnének.
tevevanegypupu
2013. augusztus 04. 13:19
Balogot speciel tenyleg nem artana..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!