Fidesz: Bajnai Gordonék lebuktak

2013. augusztus 17. 14:09

Mintegy félmilliárd forint „hálapénzt” fizettek ki a Bajnai Gordont támogató pénzügyi körök olyan szervezeteknek, amelyek az utóbbi időben a kormány és Magyarország ellen folytattak lejárató kampányt – mondta Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

2013. augusztus 17. 14:09
Hoppál Péter elmondta, hogy a Heti Válaszban megjelent tényfeltáró cikk szerint a Bajnai Gordon mögött álló, dollármilliókkal kitartott szervezethez tartozott például a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki Bizottság, a Haza és Haladás Alapítvány, az Eötvös Károly Intézet, a Nők a nőkért Együtt az erőszak ellen, a Háttértársaság a melegekért, a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány, a MONA Magyarország Női Alapítvány, a Krétakör Alapítvány és az Amnesty International Magyarország is.
 
„Bajnai Gordonék lebuktak” – fogalmazott a szóvivő, de mint megjegyezte felvetődik, hogy vajon milyen veszélyes alkut köthettek a háttérben a magyar emberek kárára, a kifizetett dollármilliókért cserében.
 

Összesen 370 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. augusztus 18. 00:29
uncsiiiiiiiiiiiii
Felebarát
2013. augusztus 18. 00:19
mi ez a homokozói hangulat, ki vitte el a lapátot :D? obsitos hzd vissza :D
Text adósság
2013. augusztus 17. 21:53
Ezen a képen úgy néz ki a Bajnai, mint amikor hatni kezd a Viagra, vagy beszaladt a Spirói vers alapanyag a nadrágba. Bajnai Gordon haptákba becsinált a nadrágba, Klinton néni mossa ki, hű de büdös dobjaki! Prutty!
Toportxán tiszteletes
2013. augusztus 17. 21:37
Főmantra: minden bajért a korábbi, baloldali kormányok a hibásak 1. alapelv: a szegények és kiszolgáltatottak maguknak köszönhetik sorsukat 2. alapelv: az állami és pártvezetők mindenek feletti tisztelete 3. alapelv: a világ az igazi magyarok ellen van 4. alapelv: aki másként gondolkodik az a nemzet ellensége A főmantra, vagyis minden bajnak a baloldali kormányokra való áthárítása és a négy Fideszes alapelv vállalása együttesen teszi olyan egységessé, vitaképtelenné illetve meggyőzhetetlenné a Fideszes tábort. És ezek az okai Magyarország hihetetlen megosztottságának is. Vajon mikor jutunk el oda, hogy mindenki megértse: egy nemzet vagyunk, ahol a másik nem az ellenségünk! Még akkor sem, ha az illető történetesen kirekesztő és igazságtalan alapelveket vall (melyeket ráadásul mások adnak a szájába) egy bezárkózó, korlátolt rezsim bátorításával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!