Somogyi váltja Gréczyt az ATV-n

2013. augusztus 31. 15:19

Krug Emíliával, Vicsek Ferenccel és Somos Andrással felváltva fogja vezetni Somogyi Zoltán az ATV Fórum című műsorát – írja a NOL. Gréczy Zsolt közben távozik a csatornától, és a Demokratikus Koalíció szóvivője lesz.

2013. augusztus 31. 15:19

Somogyi Zoltán elvállalta, hogy Krug Emíliával, Vicsek Ferenccel és Somos Andrással felváltva vezesse az ATV Fórum című műsorát – írja a NOL. A televíziócsatornánál eddig műsort vezető Gréczy Zsolt viszont távozik, ő a Demokratikus Koalíció szóvivője lesz. Az ATV közleményben mondott köszönetet Gréczynek a munkájáért.

A NOL-nak Somogyi elmondta: nem tart attól, hogy nem tudja majd kezelni a szélsőséges, avagy a politikai múltjáról kérdezősködő betelefonálókat. Mint kijelentette: csak vállalhatatlan vélemény esetében fog vitázni, ha pedig ekkor sem jár sikerrel, elbúcsúzik a telefonálótól, mivel „csak alkotmányos kereteken belül lehet beszélgetni”. 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. november 23. 19:21
A teljesen függetlennek hazudott Somogyi és Krug az ATV-ben.Jön még a Friderikusz.Van ott pénz annyi mint a tenger.Kell,hogy tartsák a lelket a sok hazudós öreg mamikáknak.
kitiltott
2013. november 14. 18:39
Most csodálkozzak? Megkezdődött a végső tartalékok csatrendbe állítása.. mellesleg megérkezett a Soros pénze az ATV hez is.. hogy is mondják? Összenő ami összetartozik?
cöfös civil
2013. szeptember 07. 16:32
Én abszolut civil vagyok, de harmadikán a fidesz utal a kártyámra, nem keveset.
cöfös civil
2013. szeptember 07. 16:31
Én abszolut civil vagyok, de harmadikán a fidesz utal a kártyámra, nem keveset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!