Blikk: Elindul a Való Világ hatodik szériája

2013. szeptember 11. 13:37

A Blikk információi szerint újra kinyílhat a Való Világ villájának ajtaja, ezzel megkezdődik majd a valóságshow hatodik szériája.

2013. szeptember 11. 13:37

A Blikk című bulvárlap úgy tudja: hónapokon belül ismét műsorra tűzik az RTL Klub egyik legnézettebb műsorának a Való Világnak a hatodik évadát. A napilap szerint a műsor már eddig ismert struktúrája nem változik.

A negyedik széria győztese, Nagy Alekosz nyilatkozott is a hír kapcsán a Blikknek. „Amikor meghallom azt a szót, hogy ValóVilág, mindig jó érzés tölti el a szívemet. Azt hiszem, életem legkatartikusabb élménye volt, amikor megnyertem a játékot. És nem csupán a pénz miatt. (…) Sok jelentkező azt hiszi, csupán egy valóságshow, és ha sikerül bejutnia, akkor lehetőséget kap a hírnévre, egy jobb életre. De nem szabad elfelejteni a játék szépségét, ami az egésznek a savát-borsát adja, szerintem ez a legfontosabb” ‒ mondta a görög származású valóságshow-győztes.

Kép: Blikk

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. szeptember 15. 20:44
A balliberális választók műsora, ha már Mónika show, vagy Győzike - gyurcsányt látták benne - nincs. Valahogy Alföldit is be kéne játszami oda.
Bikaboy
2013. szeptember 14. 00:49
Ez a Való Világ annyira való, mint a parton legelésző halak raja... Egy dekadens, hanyatló társadalom szubkulturális megnyilvánulása... Az ilyen műsor csak sietteti ennek a civilizációnak is a pusztulását! Egyiptom, Róma; a történelem ismétlődik!? Vajon mi a cél? Egy erkölcstelen, elvek, eszmék nélküli zombi társadalom létrehozása, amelynek tagjait a magukat kiválasztó vezérek gond nélkül terelgethetnek a végleges romlás felé!
Zernebock
2013. szeptember 13. 01:01
Istenem,,, Lángszorót a kezembe !!!!
qccqccqcc
2013. szeptember 13. 01:00
Ez kell a Lúd-Milla - Miseházy agyhalott panelproliknak. Lesz mire el SMS-ezni a rezsicsökkentésből megmaradt lóvét:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!