Horvát elfogatóparancs a MOL-vezér ellen

2013. szeptember 27. 13:07

Az Investor.hu a Bloombergre hivatkozva arról ír: a horvát bíróság kiadta az elfogatóparancsot Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgató ellen, miután szeptember 25-én Hernádi nem jelent meg a rendőrségi kihallgatáson.

2013. szeptember 27. 13:07

Az Investor.hu a Bloomberget idézve arról ír: kiadta a horvát bíróság az elfogatóparancsot Hernádi Zsolt MOL-vezér ellen, mivel nem jelent a rendőrségi kihallgatáson. A MOL-vezért egy 10 millió eurós korrupciós ügy miatt hallgatnák ki, melyben a volt horvát kormányfőt, Ivo Sanadert már elítélték. Hernádi a gyanúsítás szerint lefizette Ivo Sanadert, és így tudta megszerezni az INA fölött a Mol az irányítást a részvények 47,1 százalékát birtokolva.

A hír hatására esni kezdtek a MOL részvényei.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szakipeet
2013. szeptember 28. 18:35
Tegye mindenki a szívére a kezét: ti kimennétek? :-)
Akitlosz
2013. szeptember 27. 21:16
Helyes. A horvát miniszter tisztességesen megjelent a magyar bíróság előtt, amikor balesetet okozott. Ez a magyar MOL vezér gyáva elmenni a horvátokhoz. Nem kell ebből nemzeti ügyet csinálni, s csak azért védeni a gazembert, mert magyar.
Samott
2013. szeptember 27. 15:23
Kinos, a horvatok pont azt csinaljak a MOL-al mint amit mi csinaltunk az OMV-vel (vissza akarjak venni a kulfolditol amit a sajatjuknak tartanak). Csak ok egy kicsit kemenyebben jatszanak.
Obulus
2013. szeptember 27. 15:07
Az egyik fő magyar oligarcha, Orbán szotyis haverja. Magyarország nem fogja kiadni, de Ausztria felé sem lépheti át a magyar határt, mert az osztrák rendőrök bilincsben viszik Horvátországba. A vesztegetés olyan bűntett, ahol az is bűnös, aki veszteget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!