Tagokat toboroz a Liberális Fiatalok Egyesülete

2014. február 13. 12:27

Orbánt imitáló videóval toboroz tagokat a LiFE.

2014. február 13. 12:27

A Liberális Fiatalok Egyesülete Orbán Viktor emlékezetes, Facebook-lakóknak szóló videóját parodizálva toboroz tagokat. Mint Szalai Ervintől elhangzik, már huszonhárman vannak, ami meghaladja Felsőszenterzsébet lélekszámát.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2014. február 13. 23:41
Na most a teknokolos vagy a liberális fiatalokat várják? Mert nem mindenkinek fussa kokóra ám.
schindler
2014. február 13. 23:19
még szerencse, hogy pl. briganti nem küzd előítéletekkel :-) "Néhány kis hülye ragasztós gyerek, akik 10 évig járnak főiskolára, mert anyuciék eltartják őket, és így tudnak majd hobbiból politizálni(?)." A kérdőjel gondolom azt jelzi, hogy tulajdonképpen a 23-ból egyet sem ismersz, csak hát gondolod, hogy ilyenek. ;-) Elárulom Neked: Elvégezték az egyetemet időben. Van aki nem is egyet,(mesterszakkal) és most 25 éves. Dolgoznak és nem drogoznak. Nem túl gazdagok,gyalog járnak. A kommentelést pedig nem mások,számukra ismeretlen emberek pocskondiázására használják. :-) Valaki pedig azt írja: "A kampányuk már akkor el el rontva, mikor liberálisnak nevezték el magukat....ha liberálisnak hívja magát kb. még 32 évig - helyesen - az emberek gyűlölni fogják.." Remek. tehát arra neveljük a fiataljainkat, hogy ne annak próbáljanak látszani, amiknek tartják magukat, hanem valaki másnak, a politikai, vagy ilyen-olyan más haszon reményében. Hát szép kis álarcos világot akartok itt magatoknak. :-) De sajnos így a többieknek is az lesz :-(
disfear
2014. február 13. 17:26
Most írtam egy hosszút amibe el akartam mondani, hogy mekkora faszság, hogy aki liberális= gazdag drogos aki unatkozik és Kuncze meg Fodor seggéből nőtt ki...de inkább ezt mondom: Bátran menjen el bárki egy rendezvényükre és csodálkozni fog hogy liberális rendezvényen jár és nem találkozik mondjuk a HaHá-s vagy Millá-s felsőbbrendüség-komplexussal, konzervativizmus-jobboldaliság szembeni lenézéssel..stbstb:)
Antigoné
2014. február 13. 17:18
Nagyon ráérnek ezek az ifjoncok. Tanulás? Munka? Szitokszavak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!