Morális szex

2014. június 24. 15:26

A politikai orál miatt most azok hőbörögnek a leginkább, akik amúgy szépen összehozták az európai uniós szerződést, annak számos szervilis, hazánk érdekeivel ellentétes pontjával.

2014. június 24. 15:26
Szél Jegyzet

A kiszivárgott hangfelvétel szerint az egész eljárás gyakorlatilag egy jól kitalált trükk, ahol a magánvádló az üzlettárs kedves neje, az ítélet pedig előre borítékolt.

Magyarul: az egész egy kamuper, ami arra jó, hogy Hernádit itthon felmentsék, így ebben az ügyben már semmilyen más bíróság nem vádolhatja meg újra, így értelemszerűen megszűnik a nemzetközi körözés is ellene. Egyszerű ez, mint a koccintós szódával. Csakhogy - ha a beszélgetés valós - akkor Mol vezér csúnyán elszólta magát.

Ügyes, igazi fideszmaffiás módszer – mondhatnánk, ha nem vert volna meg kellemetlenül jó memóriával minket a sorsunk. Mert hát alig egy hónapja történt, hogy a Molnár Gyula egykori XI. kerületi szocialista polgármestert egy könnyű pár száz millás ingatlanmutyi vádja alól egy olyan bíró mentette fel a Kúrián, akit egész véletlenül 2010-ben az MSZP jelölt alkotmánybírónak. És ezt nyilván a Fidesz is tudta. Mint ahogy a szocik is rég tisztában kell, hogy legyenek (ha már Varsóig is eljutott a pletyka) Hernádi ügyvédjének családi állapotával.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!