Lemondott Velez Árpád szocialista pártigazgató

2014. szeptember 15. 07:47

Lemondott a Mesterházy Attila korábbi pártelnök köréhez tartozó, pártigazgató, Velez Árpád – írja az Index. A lap szerint Velez úgy érzi, hogy elfogyott iránta a bizalom.

2014. szeptember 15. 07:47

Lemondott Velez árpád, aki 2010 óta volt a szocialisták pártigazgatója - írja az Index. Velez a lemondott Mesterházy Attila pártelnök köréhez tartozott. Lemondását azzal indokolta, hogy úgy érzi: elfogyott iránta a bizalom. A lap birtokába került körlevél szerint Velez azt is leírta: többen úgy gondolják, ő áll az útjában annak, hogy Tóbiás József. a párt elnöke megvalósítsa saját irányvonalát. Az Index szerint Velez távozása egy újabb állomása a pártban Mesterházy hívei és az utóbbi időben megerősödött öregek között.

Velez neve több alkalommal is szóba került az utóbbi hónapokban: ezen a felvételen például arról beszélt, hogyan hoznák helyzetbe „sajtátjaikat” egy választási győzelem esetén. Németh Gábor, az Egyenlítő blog kirúgott főszerkesztője is több blogbejegyzésben emlegette Velezt, mint az MSZP különböző kétes akcióinak értelm iszerzőjét és megvalósítóját.

(Fotó: Origo)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2014. szeptember 15. 13:25
Most akkor fogynak, vagy nem fogynak?
jégecet
2014. szeptember 15. 11:28
Megújulnak. Megint.
Monkey4you
2014. szeptember 15. 09:52
Szerintem felkérték csendben, hogy menjen a pecsába!!!
medve
2014. szeptember 15. 08:38
Csakhogy baloldali barátaim legyenek tisztán ban a következővel: október 12-én várhatóan a soron következő hatalmas fideszes tarolásnak leszünk a tanúi. Fideszes szavazóként jómagam sem tartozom azok közé, akik nyugalommal és kritika-mentesen figyelnek néhány folyamatot, különösen a 2014-es választások után. Ennek ellenére nagy lesz a narancsos tarolás. Ugye tudjátok, ennek mi az egyik legfőbb oka?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!