A Magyar Nemzet és a Hír TV bojkottálását ajánlja a Fidesz

2015. március 17. 08:31

A Fidesz-frakció hétfői zárt ülésén Rogán Antal ismertette Kövér László Magyar Hírlapban megjelent interjúját, melyben a házelnök ellenzéki médiának minősítette a Magyar Nemzetet és a Hír TV-t – írja a Népszabadság. A lap szerint az ülésen azt ajánlották a fideszeseknek, hogy ne nyilatkozzanak ennek a két médiumnak.

2015. március 17. 08:31

A Népszabadság úgy tudja, hogy a Fidesz-frakció hétfői zárt ülésén azt javasolták a fideszeseknek, hogy ne nyilatkozzanak a Simicska-médiumoknak, a Magyar Nemzetnek és a Hír TV-nek. „Ez nem hivatalos bojkott, de majdnem az, mivel az az ajánlott, hogy ne nagyon nyilatkozzanak a Magyar Nemzetnek és a Hír Tv-nek” – mondta a Népszabadságnak egy fideszes képviselő.

Az ülésen a lap szerint Rogán Antal frakcióvezető ismertette Kövér László Magyar Hírlapnak adott interjúját, amelyben a házelnök azt mondta: a Hír TV-re és a Magyar Nemzetre ellenzéki médiaként kell tekinteni, Simicska pedig „a magyar közélet betegségének egyik tünete”.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz nem csak a párttagoknak, de feltételezett szimpatizánsainak is e-mailben körbeküldte a Kövér-interjút, külön kiemelve a házelnök Simicska-médiáról szóló kijelentéseit. 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2016. június 11. 02:52
Feltéve, hogy egy Magyar Nemzetes pohárból iszod a ginát.
blicc
2016. március 20. 19:25
http://mno.hu/migr_1834/karpati-gyorgy-irta-a-levelet-482642
blicc
2016. március 20. 19:24
Ti mindent támadásnak véltek.
thymian
2015. március 18. 21:24
Amilyen a mosdó, olyan a törülköző, vagy madarat tolláról, embert barátjáról. Nem sírom miattuk könnyesre a szemem. Egyetlen probléma, hogy az országnak ártanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!