Átragasztgatták a kormány plakátjainak szövegét

2015. július 23. 17:39

Alig kerültek ki, máris új, a korrupcióra, a szegénységre és a gyűlöletre utaló üzeneteket ragasztgattak sok kormányzati plakátra. A Fidesz szerint nem illik ilyet csinálni.

2015. július 23. 17:39

Több, a kormányzati reformok sikereit hirdető plakáton átragasztották az üzenetet, noha az eredeti is csak most került ki. Az ismeretlenek a korrupcióra, a plakátkampányra elköltött nagy összegekre, a szegénységre és a politikai gyűlöletkeltésre hívták fel a figyelmet felirataikkal.

Míg Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke egyetértett az akció kivitelezőivel, a Fidesz-frakció azt írta: „senkinek sem illik plakátot rongálni”.

Az előző, nemzeti konzultáció plakátkampány hirdetéseinek megrongálása kapcsán kiderült, a bíróság szerint a plakátok szövegének letakarása vagy átírása a szólásszabadság része, tehát nem bűncselekmény, és nem is szabálysértés. Az okozott kárt viszont a polgári jog szabályainak megfelelően meg kell téríteni.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ellenforradalmár
2015. július 24. 09:07
"Átragasztgatták a kormány plakátjainak szövegét" Emlékezzünk! Dániel Péter 2010 novemberében kaszinótojással kente össze Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot, most meg kint van Izraelben
csuka
2015. július 24. 06:55
"A nyögdíjas szatyor meg a hírek szerint igencsak aktív narancshitű! Állandó birkamenetelő, döbrögista szeánszok nélküle el sem kezdődnek. Kézdiné Patakfalvy (így ám: ipszilonnal!) Katalin arról panaszkodik, hogy „folyamatos mocskolódás” éri őket mióta kiderült a nagy nyilvánosság számára ez a kis “nyugdíjkiegészítő” elfoglaltságuk. BOCSÁNATKÉRÉST KÖVETEL a matróna a gyalázkodóktól, akik meghurcolják az ő személyét ordenáré feliratokkal. Egyszóval nagyon föl van dúlva a lelkivilága a vén szatyornak, hogy kiröhögik. Még bíróságra is menne, hogy hülyét csináltak belőle valakik, és nem kérik az ő megbocsájtását! (Állítólag valaki kommentelő még akasztással is megfenyegette, merthogy facebookol is a Döbrögi-hozsannázó, és ki is szúrták a profilját.) Érdemes felkeresni ennek a döbrögista lihencnek az Fb. profilját. Csak be kell írni a keresőbe: Kézdiné Patakfalvy Katalin. Csak éppen ne evés után, mert hányni lehet tőle!" /balrad/
Mich
2015. július 24. 01:07
Biztos az RTL megrendelésére rongálják a plakátokat - így csinálnak "híreket"...
Fakutya Lázár
2015. július 23. 23:02
A nyögdíjas szatyor meg a hírek szerint igencsak aktív narancshitű! Állandó birkamenetelő, döbrögista szeánszok nélküle el sem kezdődnek. Kézdiné Patakfalvy (így ám: ipszilonnal!) Katalin arról panaszkodik, hogy „folyamatos mocskolódás” éri őket mióta kiderült a nagy nyilvánosság számára ez a kis “nyugdíjkiegészítő” elfoglaltságuk. BOCSÁNATKÉRÉST KÖVETEL a matróna a gyalázkodóktól, akik meghurcolják az ő személyét ordenáré feliratokkal. Egyszóval nagyon föl van dúlva a lelkivilága a vén szatyornak, hogy kiröhögik. Még bíróságra is menne, hogy hülyét csináltak belőle valakik, és nem kérik az ő megbocsájtását! (Állítólag valaki kommentelő még akasztással is megfenyegette, merthogy facebookol is a Döbrögi-hozsannázó, és ki is szúrták a profilját.) Érdemes felkeresni ennek a döbrögista lihencnek az Fb. profilját. Csak be kell írni a keresőbe: Kézdiné Patakfalvy Katalin. Csak éppen ne evés után, mert hányni lehet tőle! vitorla123 szerint: 2015/07/23 11:40 Minden FIDESZ-es “Geci!” https://balrad.wordpress.com/2015/07/23/megsertodott-a-dobrogista-ven-szattyan/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!