Magyar Nemzet: Tovább nyomoznak a Norvég Alap ügyében

2015. augusztus 27. 07:38

Miközben Brüsszelben a kérdés „békés”, tárgyalásos úton való megoldásáról állapodtak meg a kormány képviselői, aközben a Magyar Nemzet értesülései szerint novemberig meghosszabbították a nyomozást a Norvég Alap ügyében.

2015. augusztus 27. 07:38

Novemberig tovább nyomoznak a Norvég Civil Támogatási Alap ügyében – írja a Magyar Nemzet. A lap megjegyzi, hogy miközben Magyarországon a büntetőeljárás meghosszabbításáról döntöttek, addig a kormány képviselői néhány héttel korábban még békésebb útról, vagyis a diplomáciai egyeztetések folytatásáról állapodtak meg Brüsszelben. A tárca a lapnak küldött levelében közölte, hogy a tárgyalások előreláthatóan 2015 szeptemberében zárulnak le.

A kormánynak az a célja, hogy minden, a hazánk által felügyelt területen folytatódhassanak a programok – tették hozzá. Azt is szeretnék elérni, hogy az eredeti megvalósítási időszakhoz képest további egy évvel, 2017. április 30-ig hosszabbítsák meg a határidőt. Ez főleg azoknál a programterületeknél fontos, amelyeknél a pályázati felhívások határidejének lezárása után a benyújtott pályázatok értékelése és a végrehajtásának megkezdése már nem történhetett meg – írta a Magyar Nemzet.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2015. augusztus 27. 17:44
szánalom vol.532. égek helyettük...bocs norvégia, bocs europa...bocs univerzum.. nekünk ezek jutottak..lázár jancsik, hagyok, fletok, viktorok, budai gyuszik, koka janik, szijjártok.. isten áldja a magyarokat..nyomorba taszitoik a pokol tüzén égjenek!
Viz Elek
2015. augusztus 27. 15:11
A fidesz nem tanul, és nem felejt. /Főképpen igaz ez vikire, aki a nagy elődhöz hasonlóan lassan kijelentheti magáról, hogy az állam én vagyok/
kohntalan
2015. augusztus 27. 10:56
Tulajdonképp nagyon szeretnék norvég lenni. Nyugodt, békés, civilizált nép. A bűneik is elférnek egy cetlin. A magyarok bűnei viszont egy egész könyvtárat töltenek meg.
Julismama2
2015. augusztus 27. 09:50
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Zuhanorepulesben_Simicska_lapja.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!