Perelné a Facebookot és Oroszországba költözne László Petra

2015. október 21. 10:07

Beperelné a szír migránst, akit állítólag elgáncsolt és a Facebookot is László Petra, az N1TV volt operatőre, aki az orosz Izvesztyijának nyilatkozva elmondta: lehet, hogy Oroszországba költözik a családjával és megtanulnak oroszul.

2015. október 21. 10:07

Amint lezárul az ellene zajló eljárás, Oroszországba költözne családjával, és gondolkodnak azon, hogy elkezdenek oroszul tanulni – nyilatkozta az orosz Izvesztyijának László Petra, aki „elgáncsolt” egy azóta nagy karriert befutó szír migránst. 

László Petra az Izvesztyijának azt állította, hogy önvédelemből kellett belerúgnia mellette elfutó emberekbe (a Heti Válasz szerint olyan távol volt a bevándorlóktól, hogy nem is tudta volna megrúgni őket).

Az operatőr hozzátette: gondolkodik azon, hogy bepereli a Facebookot, mert a közösségi oldal szerinte eltüntette az őt támogató, spontán létrejött oldalakat, az ellene uszítóakat viszont meghagyta.

Az „elgáncsolt” migránst is perelné, mert a férfi szerinte többször megváltoztatta a beszámolóját az esetről. László Petra azt mondta: a férje az ártatlanságát akarja bebizonyítani, számára ez becsületbeli ügy, és rábízza magát.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2015. október 22. 09:42
Mindamellett, hogy egy ilyen "hiba" valóban nem érdemel ilyen kirekesztést, azért tegyük hozzá, hogy L. Petra sokat tesz ezért. Jogi érzéke pont ott van, ahol az erkölcsi morálja - a béka segge allatt. Pereljen nyugodtan - csak magát égeti vele. Az Oroszországba akar költözni meg végképp szánalmas, bár nyilván megszervezi neki a párton keresztül a KGB, mint általában a hidegháború alatt annak az 1-2 kirakatmenekültnek, akik az imperializmussal szemben a "szabadságot" választották. Lásd Kun Béla.
Pandaka pygmaea
2015. október 21. 20:12
Nem perli a faszit, nem is mondott olyat. http://mno.hu/politika/nem-perli-be-laszlo-petra-a-felbuko-menekultet-1310261
rajgy
2015. október 21. 18:24
Kedves Petra! Ne hagyd el Magyarországot! Viselkedj úgy ahogy Görgey Arthúr tette. Az elmenekülést beismerésnek veszik. Az igazságod ki fog derülni, illetve már kiderült, csak a bizonyítás van hátra. Orbán Viktor "illiberális" Miniszterelnökön kell számonkérni, hogy megvéd e egy 2 gyerekes anyát, ha az RTL Konszern egy paparazzija megvádolja. (Az erősebb mondja e meg, mi az igazság?) Minden segítséget meg kell kapnod, hogy ne állj egyedül. Meg kell mutatni, hogy Magyarország egy Nemzet, és nem néhány millió személy. Ha Orbán nem sajnálta a pénzt a "gólvonal"-technológiára az Üllői úton, akkor ezt a technológiát fel kell használni itt is a bizonyításra! Perelni legelőbb Stephan Richtert (RTL) kell, aki ezt elterjesztette. Petra mentőtanuja az a rendőr, aki a szírt visszatartotta. Ő jobb szögben látta, mint a német paparazzi. (A szír jelenjen meg, és esküdjön a Koránra!)
BőröndÖdön
2015. október 21. 16:36
Oda is való ez a szörnyeteg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!