Jöhet a Vice magyar kiadása

2016. március 16. 15:31

Az egyre komolyabb nemzetközi riportjairól ismert Vice kiadója egy sor kelet-európai, köztük magyarországi kiadásának elindítását tervezi.

2016. március 16. 15:31

A Guardian beszámol arról: az amerikai Vice magazin kiadója, a Vice Media számos kelet-európai országban tervez helyi kiadást indítani.

A Vice a görög Antenna Grouppal együttműködve Oroszország, Csehország, Magyarország, Bulgária, Szlovénia, Szlovákia és Horvátország felé terjeszkedne.

Az eredetileg fiatalos és szubkulturális témákkal foglalkozó Vice egyre inkább a komoly nemzetközi politikai lapok közé emelkedik mélyriportjaival és háborús tudósításaival. 

A lap ettől függetlenül a fiatalabb közönséget szeretné kiszolgálni kelet-európai kiadásainak tartalmaival. Előbb digitális, majd később tévés kiadásokat is terveznek Kelet-Európában.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o _ A
2016. március 17. 10:53
Nagyszerű. Valahogy kompenzálni kell a temérdek ruszki hátterű orgánumot.
Orvosok és mérnökök
2016. március 17. 10:28
Oh, mas nem is hianyzott. Vice = liberalis marxista bulvar media.
loki00
2016. március 17. 10:28
Szuper, a legnagyobb libtard portál a világon. Ragadoztatni kell a ragadozványt az elszemtelenedett magyarokra.
Rebel Son
2016. március 16. 19:25
ajj, de jó lesz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!