Megmagyarázza a kirúgásokat a TV2 hírigazgatója

2016. április 02. 14:26

Informatív, szórakoztató, az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítják át a Mokkát és a Tényeket – közölte a csatornánál történt személyi változásokkal kapcsolatban Kökény-Szalai Vivien korábbi bulvár-főszerkesztő, a TV2 új hírigazgatója.

2016. április 02. 14:26

Közleményt adott ki a TV2 annak kapcsán, hogy az utóbbi időben számos, évek óta a csatornánál dolgozó szerkesztő és riporter távozott, például Vujity Tvrtko, Friderikusz Sándor, vagy Kárász Róbert. Voltak, akiket kirúgtak, mások közös megegyezéssel távoztak, vagy maguk mondtak fel. 

A közlemény szerint az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien érkezésével megújulnak a hír- és aktuális műsorok, ez pedig személyi változásokkal is jár. Kitérnek arra, hogy mások visszatérnek a csatornához. „Április 4-én Szebeni István Demcsák Zsuzsa oldalán köszönti a nézőket a Mokkában. Április 9-től újra együtt vezeti Andor Éva és Pachmann Péter a Tényeket. Hamarosan csatlakozik a hírműsor csapatához Gönczi Gábor is” – írják.

Kökény-Szalai Vivien, aki a Storytól igazolt át az Andy Vajna által megvásárolt TV2-höz, a közleményben azt írta: „egy nehéz helyzetben lévő hírműsort vettem át, mivel az elmúlt két évben a Tények folyamatosan veszített népszerűségéből. Ezt a folyamatot szeretném megállítani és megfordítani új szakemberek szerződtetésével és belső átszervezésekkel. Az átalakítás további részeként mind tartalmilag, mind arculatilag is megújul a Tények és a Mokka. Az aktuális műsorokat informatív, szórakoztató, az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mekk Kelemen
2016. augusztus 07. 15:35
Ez a karrier kulcsa "szakmailag", Nyannyó elvtársnő: https://d2gvief1bcth7.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/3/2016/02/vivi-740x494.jpg
atila68
2016. június 11. 13:44
Nem igazán értem miért kellene bármit is indokolnia.
atila68
2016. június 11. 13:44
Kereskedelmi televízióról beszélgetünk. Ne legyél már királylány!
Fahrenheit 451
2016. június 08. 17:10
"az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó" pl. az ellenzékiek magánéletével..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!