Bocsánatot kért áldozatától Kiss László

2016. május 11. 13:54

Kiss László, a Magyar Úszószövetség lemondott szövetségi kapitánya ügyvéd jelenlétében találkozott szerdán azzal a Takáts Zsuzsannával, akit évtizedekkel ezelőtt két társával megerőszakolt, és bocsánatot kért az áldozatától – írja a hvg.hu a százhalombattai polgármester nyilatkozata alapján. Az egykori szövetségi kapitány a Százhalombatta díszpolgára címről is lemondott, és kérelmezte, hogy változtassák meg a róla elnevezett uszoda nevét.

2016. május 11. 13:54

Kiss László a szerdán egy órakor kezdődő képviselő-testületi ülés előtt kereste meg Vezér Mihály százhalombattai polgármestert, hogy tájékoztassa: aznap ügyvéd jelenlétében bocsánatot kért egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától – írja a hvg.hu. A nő nyilatkozott az évtizedekkel ezelőtti eseményekről az RTL Klubnak, amit a csatorna szombaton tárt a nyilvánosság elé. Kiss László illetve a százhalombattai polgármester elmondása szerint az asszony megbocsátott neki. 

A szerdai rendkívüli képviselő-testületi ülés apropóját az adta, hogy Kiss László május 10-én levélben kereste meg Vezér Mihály százhalombattai polgármestert, hogy lemondjon díszpolgári címéről és kérelmezze a róla elnevezett uszoda nevének megváltoztatását – tudta meg névtelen önkormányzati forrásból a hvg.hu. A képviselő-testület korábban közvélemény-kutatást akart kezdeményezni a városi elismerésekről, de a Takáts Zsuzsannával készült interjú nyilvánosságra kerülése után ennek már nem érezték szükségét. Kiss László a képviselő-testületi szavazásnak ment elébe a lemondó levelével, melyet a polgármesternek adott át.

Összesen 561 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2016. május 12. 18:36
Én ide nem írok többet. Ez a téma farizeus dumák hegyeit termeli. Követ vet itt mindenki, akinek egy kavics is a keze ügyébe kerül. Szánalmas, komolyan.
Pinter68
2016. május 12. 11:28
Szép gesztus. De mennyivel jobb lett volna, ha nem előzi meg a több hetes mismásolás, hogy "nem is úgy volt, meg koncepciós per volt meg hasonlók. Megtette, kiderült, feláll és lemond. Ennyi. Sokkal jobban jött volna ki belőle, mint így, hogy az áldozata szembesítette a hazugságaival.
csuka
2016. május 12. 08:55
Egyéb FIDESZ/DSZ-MSZP MAFFIA hír: http://alfahir.hu/ennyit_az_elszamoltatasrol_mar_a_terezvarosi_svindlik_ugyeben_is_lezartak_a_nyomozast
wtf?
2016. május 12. 08:44
megnézve a teátrális bocsánatkérést nekem nem tűnik őszintének egyik fószertől sem,csak le akarják zárni az ügyet,gyárfás nyilván jól tudja,hogy miatta tört ki a botrány,de a jelek szerint őt is csak golyóval lehet leléptetni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!