Kósa: Marhaság, hogy az Opimus Mészáros érdekeltsége

2016. október 26. 21:44

Kósa Lajos szerint a Mediaworkst megvásárló Opimus Pressre azt mondani, hogy Mészáros Lőrinc-közeli, ugyanolyan „marhaság”, mint azt állítani, hogy az OTP a Hit Gyülekezetének kezében van.

2016. október 26. 21:44

Kósa Lajos szerint mivel a Népszabadságot kiadó Mediaworks megvásárlója, az Opimus Press Zrt. egy nyílt részvénytársaság, ezért arra nem lehet azt mondani, hogy Mészáros Lőrinc érdekeltsége. Az Index felvételéből kiderül: a Fidesz frakcióvezetője szerint ez az állítás ugyanannyira „marhaság”, mintha azt jelentenénk ki, hogy az OTP a Hit Gyülekezetének kezében van.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. október 27. 18:06
Ha ezt Kósa így mondja, akkor bizony érdemes utána nézni, hogy mekkora részt birtokol az OTP-ben a hitgyüli!
Bástyaelvtárs
2016. október 27. 12:26
Hát persze, Lajos! Önmagában hülyeség lenne azt mondani, de ha a tulajdoni arányokat megnéznénk akkor Mészárosnak meghatározó részvénypakettja lenne, míg a hitgyüliseknek elenyésző. Ezért csúsztatás a hasonlatod.
kukagyerek
2016. október 27. 11:57
Azt hallani, hogy a lopósoknál most nagy a riadalom. Vona a tökére lépett a pökhendi, enyves mancsú fax bandának a törvénymódosítás kapcsán. Plusz: bajban vannak a gátlástalan "nemzeti" urizálásuk miatt is. Ráadásul, kezd rájuk égni a Teréz körúti és a bőnyi eset is. A lejtmenet elkezdődött!
kukagyerek
2016. október 27. 09:28
Ennek a hiteltelen faszingernek, már a hótt-tufa fidióták sem hisznek. Pökhendi, hantabandás genya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!