Vona: Van cigánybűnözés

2016. október 03. 14:12

A Jobbik elnöke a VONA7 legújabb adásában kérdésre elmondta: támogatna egy népszavazást az olimpiáról és inkább választja párttársa, Janiczak Dávid költészetét, mint Dörner György színházát.

2016. október 03. 14:12

Ahogy már ismert, megújult a VONA7, ezentúl hétről hétre más újságíró kérdezi a Jobbik elnökét. Első alkalommal lapunk munkatársa, Stumpf András faggatta a politikus, a mostani második adásban pedig György Zsombor, a Magyar Nemzet újságírója kérdezett. 

A múltheti, negyedórás beszélgetés során szóba került a vasárnapi kvótanépszavazás, a korrupció és az is, hogy Vona Gábort más közéleti szereplőkhöz hasonlóan olasz lesifotósok követték és figyelték meg. A legérdekesebb rész az utolsó perc volt, amikor is György Zsombor öt villámkérdést tett fel Vona Gábornak, akinek azonnal egy-két szóban kellett ezekre válaszolnia. 

Ezekből kiderül:

  • Vona szerint van cigánybűnözés;
  • 2018 után is fennmarad Magyarország EU-tagsága;
  • az olimpiáról az embereknek kellene döntenie, így ő támogatna egy erről szóló népszavazást;
  • inkább Janiczak Dávid költészetét választja, mint Dörner György színházát;
  • és a hot-dogot jobban szereti a csirkeszárnynál.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2016. október 04. 11:23
ezt mindenki tudta, legjobban azok, akik megsértődtek miatta.
Mindjárt
2016. október 04. 05:52
Nagy hiba feltételezni, hogy a felcsúti cigány felelőséget válalna a bukott népszavazásért amibe Magyarországot belesodorta. Amikor a Fidesz felemelte a népszavazás küszöbét 25%-ról 50%-ra akkor eldöntötte, hogy nem ad esélyt a magyar embereknek a véleményük hatásos kimutatására. A felcsúti cigány és bandája semmi esélyt nem adott egy sikeres népszavazásnak és most ugatnak meg vonyítanak mintha nem ők lennének felelősek.
Héja
2016. október 03. 22:09
Janiczak és a költészet... Vona és a poézis... Jót nevettem. Kösz.
files32
2016. október 03. 19:17
Persze hogy van cigány bűnözés. A bizonyíték orbán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!