Burkoltan Hillary Clinton győzelmét tette címlapra mind a 29 napilapján egy német lapkiadó

2016. november 09. 16:21

Ez mind őrá vár: _ _ _ _ _ _ _, hirdetik címlapjukon a Rajna-Majna régió helyi napilapjai, amelyek fontos bel- vagy világpolitikai események kapcsán gyakran jelennek meg egységes címlappal. A körülbelül egymillió emberhez eljutó Rhein-Main Verlagsgruppe 29 napilapja az elnökválasztás napján olyan címlappal jelentek meg, ami alapján sejthető, hogy Hillary Clinton győzelmével számoltak.

2016. november 09. 16:21
Bukovics Martin

Ez nem a hesseni és Rajna-vidék-pfalzi napilapok sorát kiadó vállalat napja: a 29 helyi napilapot megjelentető Verlagsgruppe Rhein Main szerdai címlapjai azt sejtetik, mintha a demokrata párti jelölt, Hillary Clinton nyerte volna a választást. A legtöbb német napilap a lapzártát követően szállingózó, Donald Trump republikánus jelölt győzelmét hozó eredmények miatt jóval óvatosabb volt. Ők nem annyira. Hiába: no risk, no fun.

Próbáljuk elhelyezni a címlapon a Hillay keresztnevet!

A Clinton vezetéknévvel is próbálkozzunk azért meg!

If the shoe fits wear it.

Biztos úgy vannak vele, mint a postai csekkel.

:((((((

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. december 01. 18:54
ahogy történt, hogy egy kritikus leközölte az írását az operaelőadásról, ahová el se ment.. ezért arról nem tett említést, hogy az előadás közben leszakadt a csillár... hát most a németeknek is váratlanul leszakadt a csillár...
puszika
2016. november 11. 19:08
"Nyugaton a média a baloldal kezében van!" Írta nem is oly régen egy publicista. És milyen igaza volt!!!!
kaszandra
2016. november 11. 19:06
Bezzeg Orbánnak nem gratulált 2014-ben. Akkoriban nem érezte úgy, hogy kéne.
states
2016. november 11. 18:06
Hehe, nálunk is készült a (clinton)lakáj média a győzelmi jelentésekre, amiből gyászjelentés lett mára. Nincs szórakoztatóbb ilyenkor, mint a balnáci médiát olvasgatni. Legalább akkora pofánrugást kaptak, mint az orbánkétharmadok esetében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!