Simicska: Minden szimpátiám a Jobbiké

2017. április 02. 19:56

Kifakadt a családját zaklató paparazzik miatt Simicska Lajos, aki azonban emellett a Jobbikról is beszélt a hvg.hu-nak: első ízben jelentette ki nyilvánosan, hogy velük szimpatizál, az ő 2018-as győzelmüket tartja kívánatosnak; ugyanakkor azt állítja, hogy nincs közöttük semmilyen megegyezés. A jelenlegi kormánypártokról azt mondta: „ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia”.

2017. április 02. 19:56

Simicska Lajos és fia, Ádám is kifakadt amiatt, mert állításuk szerint paparazzik lepték el veszéprémi házuk környékét a hétvégén. Először vasárnap délután Simicska Ádám írt erről a Facebookra:

Kedves Győri Tibi! Mégiscsak rokonok vagyunk! Gondoltam írok neked! Megtennél valamit? A paparazzik nem hagyják a családomat kilépni a házuk ajtaján. Abba kéne ezt hagyni. Küldd el őket a picsába! Szó szerint idézném apám üzenetét: ezért kibelezlek titeket! Kell ez neked Tibi? Mert az, hogy a Viktor aberrált az egy dolog, de te is?

Ezt követően kereste meg a hvg.hu Simicska Lajost, aki azt állította a lapnak, hogy hónapok óta megfigyelik őket. Arra, hogy a fia miért Győri Tibort – aki Habony Árpád üzlettársa a Modern Media Groupban – szólította meg, Simicska azt mondta: nem tudják elképzelni, hogy „a Habony-médián” kívül ki másnak állna érdekében ezt tenni. Simicska leszögezte: őt magát nem idegesítik, „de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok”, és jelezte, egyetért a fiával. „Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam” – tette hozzá.

Simicska beszélt a Jobbikról is lapnak. Szerinte állandóan azt terjesztik, hogy beállt a Jobbik mögé, miközben állítása szerint semmiféle megegyezés nincs közöttük. „Nem vagyunk összebútorozva, nem állapodtunk meg semmiben”, ám

– jelentette ki. Nyilván a jelenlegi kormánypártokra utalva hozzátette: „Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia”. Szerinte eljött az ideje a generációváltásnak a magyar politikában, ő pedig úgy véli, ha a Jobbik nem veri meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni.

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gézimézi
2017. április 03. 18:36
Nekem meg minden szimpátiám a Viktoré.
noMores
2017. április 03. 14:36
Az a vérstupid fideszes hülyegyerek, aki itt ekézi Lajost, emlékezzen rá, hogy hogy imádta ezt a tolvaj majmot, és most hogy odavan Mészárosért. Ennyi. Takonygerinc kell a fideszességhez, semmi más. Ész biztosan nem.
bandrea
2017. április 03. 11:45
Meglátjuk, mi lesz.
Morgen
2017. április 03. 10:38
"Kedves" "Bihari"! Mi lenne, ha áttennéd a büdös valagadat más gépre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!