Molnár a Momentumról: Ne zavargásszanak a pályánkon!

2017. június 15. 11:54

Molnár Gyula az ATV mai műsorában mondott néhány keresetlen szót a Momentum Mozgalomra, akik szerinte akkor írták ki magukat a komolyan vehető pártok közül, amikor világossá tették, „hogy ők 2022-re készülnek”.

2017. június 15. 11:54

„Azt látom, hogy fiatal kora ellenére már nagyon ügyesen megtanult csúsztatni a Momentum vezetője. Én úgy látom őket, mint azokat a tehetséges ifjú partizánokat, akik bent az erdőben megpróbálnak mindenkire lőni, aki mozog. De a partizánok nem nyertek háborút, jöjjenek ki és álljanak ki rendesen” – mondta Molnár Gyula az ATV műsorában, amikor Mészáros Antónia Fekete-Győr András azon kijelentésére hivatkozott, miszerint az MSZP a Fidesz kollaboráns pártja. 

A Momentum és az MSZP között amúgy sem most került sor a kenyértörésre a pártelnök szerint: „a Momentum nálam akkor írta ki magát a komolyan vehető politikai erőkből, amikor azt mondták, hogy ők 2022-re készülnek. Kérésünk, hogy akkor ne zavargásszanak a pályánkon!”

A fent említett részlet a videón 14:15-től kezdődik.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timur Link
2017. június 15. 13:02
Mit is mondtak a szocik tegnap a cicaharcról? No ez biztosan az!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!