Minden elképzelést felülmúlt a Magyarország 365 sikere

2019. október 20. 14:18

Dömötör Csaba szerint a beérkezett pályaművek azt mutatják, Magyarországra ezerféle okból lehetünk büszkék.

2019. október 20. 14:18

Minden előzetes várakozást felülmúlt a Magyarország 365 fotópályázat sikere: 4700 fotós közel 17 ezer pályaművet nyújtottak be – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-vel.

Ismertetése szerint táj és természet, épített és tárgyi örökség, valamint közösségi életképek kategóriában lehetett pályázni. A legtöbben természetfotókkal pályáztak. Elmondta: a továbbiakban a szakmai zsűri értékeli a beérkezett képeket. A legjobb képek közönségszavazáson is részt vesznek, amire novemberben kerül majd sor.

A pályázat népszerűsége azt bizonyítja, hogy a fotográfia egy kiemelkedően népszerű műfaj, illetve hogy egy olyan országban élünk, amelyre ezerféle okból lehetünk büszkék – hangsúlyozta Dömötör Csaba.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
riofolta
2019. október 22. 11:15
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
3M..
2019. október 20. 19:48
Gondoltam, mégsem hallottam soha róla. De állítólag mégis akkora volt a sikere, hogy összeomlott az internet is. Szebb Jövőt!
Menhetten
2019. október 20. 17:47
"Az Unió az emberi méltóság tiszteletben tartása, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság, valamint az emberi jogok – ideértve a kisebbségekhez tartozó személyek jogait – tiszteletben tartásának értékein alapul. Ezek az értékek közösek a tagállamokban, a pluralizmus, a megkülönböztetés tilalma, a tolerancia, az igazságosság, a szolidaritás, valamint a nők és a férfiak közötti egyenlőség társadalmában." (EUSZ 2. cikk)
Petkó Zsigmond
2019. október 20. 16:17
Ilyen rövid cikk, benne mégis 5 hiba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!