Itt a magyar szappanopera a Bach-korszakból

2019. november 11. 16:35

A Bátrak Földje című telenovellát nem történelmi sorozatnak szánják, de a készítők szerint hiteles lesz.

2019. november 11. 16:35

Az RTL Klub és a Barátok közt egykori producere, Kalmár Tamás, közösen dolgozott a Bátrak Földje című telenovellán, amely nem sokára látható lesz a képernyőkön – írja a Media1.

A kosztümös sorozat a kiegyezés előtti Magyarországon játszódik majd. Nem történelmi sorozatnak szánják, de a készítők elmondása szerint a történetet szakértők ellenőrizték annak érdekében, hogy hiteles legyen.

A teljes sorozat  80 darab, 1 órás időtartamú epizódból áll majd, amelyet a Paprika Studios műsorgyártó cég készít az RTL Klub számára.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jóember
2019. november 12. 17:37
Ez is RTL-es lesz, olyan 80 részre habosított semmi. 80 részbe a világtörténelem is beleférne. Én eddig a legjobb sorozatnak a Szomszédok Teleregényt találtam, mert itt az epizód végén, úgy telibe, megmondták, hogy konkrétan mire is kell gondolni, hogy miről is szólt az epizód. Hogy az embereknek nehogy valami más kényszerképzete támadjon a látottakról és másnap nehogy illetlen dolgokról hadováljon mondjuk a munkahelyén. Ez egy komplex dolog volt, mert amellett, hogy a végletekig izgalmas még tanított is, úgy telibe, szemtől szembe. Szóval ez nálam a csúcs, ha ezt tudná űberelni ez a 80 részes valami azt lehet, hogy megnézném. De ha nem is az egészet, néhányat biztos. Az ideológiai háttér nem fontos- ez valószínűsíthető az RTL szerepvállalásából- inkább maga a stílus ami nagyon bejönne, azt szerintem nagyon tudná értékelni a haladó publikum, akár minden este.
Tiszafa
2019. november 12. 13:14
Hofi után szabadon, jön az újabb "teleherém".
Csomorkany
2019. november 12. 09:42
Nem szeretem a 80 részes sorozatokat, de a fene tudja. Lehet, hogy jó lesz.
röviden
2019. november 11. 19:35
Nyelvileg kapásból nem túl hiteles, de annyi baj legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!