Virtuális kiállítás mutatja be Magyarország értékeit

2020. május 18. 08:53

A kormány internetes kiállításon mutatja be a Magyarország 365 fotópályázat legjobb képeit.

2020. május 18. 08:53

Ezt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára mondta el az MTI-nek hétfőn reggel. Dömötör Csaba felidézte: a pályázat 2019-ben indult azzal a céllal, hogy bemutassa Magyarország értékeit. Amatőr és hivatásos fotográfusok három kategóriában több mint 20 ezer képet küldtek be, a szakmai- és közönségdíjakat decemberben adták át. Az online kiállítás a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalon elérhető, itt a díjnyertes alkotások is megtalálhatóak. Egyes pályaművek közterületi felületeken is megjelennek. A képek azt bizonyítják, hogy Magyarország tele van gyönyörű helyekkel, időtálló épületekkel és életerős közösségekkel. Az alkotások egyúttal kiváló ihletet adhatnak nyári kirándulásokhoz és hazai nyaralásokhoz – fogalmazott a politikus.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!