Verebes: Életem tévedése volt a Heti Hetes

2021. január 08. 20:32

A művész hangsúlyozta, hogy a műsor annyira elment baloldalra, hogy már nem akarta vállalni, ezért szállt ki.

2021. január 08. 20:32
null

Verebes István volt a vendége a PartizánPOP műsornak, ahol többek között az is szóba került, hogy miért nem vett részt a műsor különkiadásában, amelyben a Heti Hetes legismertebb arcai vettek részt – írta meg a Telex. Hozzátették: Verebes meglehetősen negatívan kezdett a Heti Hetessel kapcsolatban. Felidézte, hogy eredményei ellenére az utcán még mindig a Heti Hetes miatt szólnak oda hozzá.

Élete tévedésének és kurvaságnak titulálta, hogy annak idején elment az RTL közel 20 évig futó műsorába szerepelni, írják. Verebes hozzátette: azért is volt nézeteltérése a szereplőkkel, mert szerinte elfogultak voltak a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormánnyal szemben: „egyik a lapját akarta menedzselni, a másik Kossuth-díjat akart”.

A Telex megírta: Verebes arról is beszélt a műsorban, hogy 1998-ban a Tocsik-ügy hatására a Fideszre szavazott. Nem hitt a szocializmusban, és soha nem volt baloldali ember, világnézetileg pedig színesnek érzi magát. Bár hozzátette, hogy szerinte a szocializmusban nem volt olyan nyomor, mint most van. Verebes elmondta: „Mindent a pénzért csináltam. Én egy lusta ember vagyok.”

A Telex azt írja, hogy Verebes a Napkeltével kapcsolatban elmondja: nincs igaza Orbán Viktornak, amiért szerinte ez egy baloldali műsor volt. Elismerte, hogy egyébként máig gyakran beszélnek Gyárfással és barátságban vannak. A nagyesküt letenné, hogy Gyárfás nem vett részt a Fenyő-gyilkosságban – írják.

(Telex)

Youtube-videó

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. február 04. 14:44
inkább!? hogy megszülettél?
Rocktoberi
2021. január 12. 22:26
Gerinctelen figura. Szánalmas ez a mosakodás.
syphax
2021. január 12. 07:49
"Verebes: Életem tévedése volt a Heti Hetes" EZ VALÓSZINŰLEG IGAZ...EZEGYSZER VALÓBAN IGAZ. CSAKHOGY A TE "ÉLETED" PITYULINCIKÓKA ÖLÉGGÉ HITELTELEN.
linkeloe
2021. január 10. 14:26
Annyira tipikus. Most megtagadja. De van az a pénz amiért visszaülne.....!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!