Iványi Gábor egyetért az ATV bojkottjával

2021. május 06. 09:57

A TGM-el egyetértő lelkész kollaborációról és politika bábokról ír a Klubrádió kapcsán.

2021. május 06. 09:57
null

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője közleményben jelentette be, hogy egyetért a bojkottal, amelyet Tamás Gáspár Miklós hirdetett meg az ATV-vel szemben – írja a 444.

Emlékmű a járvány magyarországi halottjainak

Korábban Iványit barátja, Kocsis András felkérte, hogy legyen kezdeményező partnere a 21. Század Társaság nevében indított projektnek, amellyel emléket szeretnének állítani a COVID-19 vírus következtében elveszített honfitársaiknak. Az Oltalom Karitatív Egyesület készségesen vállalta „a megtisztelő felkérést”.

„Vallási érdekkör”

A 444 hangsúlyozta, hogy Kocsis András a felhívást az ATV-ben jelentette be, és mint Iványi a közleményben írja, Kocsis a kísérőlevelében azt is kiemelte, hogy az ATV bojkottjával nem ért egyet. A lelkész szerint „erre a szomorú elhatározásra azonban az adott okot, hogy a szóban forgó hírhely mögött ugyanaz a vallási érdekkör áll, amely a kormány politikai bábjaként kész volt a Klubrádió helyét Spirit FM nevű csoportjával elfoglalni. Kocsis András sem ért evvel egyet, sőt szolidáris a Klubrádióval, de a bojkottot sem támogatja.

Ezért szeretném világossá tenni, hogy Kocsis András kedves barátommal csupán az emlékmű állításban szólottunk azonos hangon” – fogalmaz Iványi.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
borsika
2021. május 07. 22:37
Valószínűleg ezután is fognak meghalni. Aki szerencsés, az láthatja még, hogy milyen emlékműve lesz. Tényleg nem maradt ott a balfenéken már egyetlen épeszű ember sem?
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 07. 21:15
A "forradalom" gyermekei egymás ellen fordulnak. Feri rendet tehetne már.
anna bolena
2021. május 06. 21:38
"kész volt a Klubrádió helyét Spirit FM nevű csoportjával elfoglalni." Miért? A Klubrádiónak netán életfogytiglani bérlete volt rá?
tevevanegypupu
2021. május 06. 21:05
Nahát,ha ez az önzetlen, jóarcú filantróp is úgy gondolja..ráadásul a Hitler rajongó polgármesterrel az oldalán..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!