Karácsony: Nagy megtiszteltetés számomra Nick Cohen írása

2021. szeptember 19. 19:48

Jól érintette a főpolgármestert „a legendás brit lap” hazánkról közölt cikke, amelyben diktátoroznak és prostituáltaznak.

2021. szeptember 19. 19:48
null

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a legendás brit lap szerzője is engem lát Orbán fő kihívójának” – fogalmazott posztjában Karácsony Gergely. A bejegyzésben kifejti, hogy egyszerre van szükség bátorságra és a közös nevező megtalálására. 

Amint arról korábban beszámoltunk a Guardian nevezetű brit lap cikket közölt hazánkról, amelyben olyan állításokat fogalmaz meg Nick Cohen, mint: 

A magyar média a maga nemében a legnagyobb prostituált Európában

A cikkíró tovább is fokozta: szerinte az „újságírói szervilizmust” adófizetők pénzéből feladott állami reklámokkal jutalmazzák Magyarországon. 

 „A Guardian ma arról közölt cikket, hogy én vagyok az, aki le tudja győzni Orbán Viktort” – büszkélkedett a főpolgármester közösségi oldalán. Karácsony szerint külön öröm, hogy Nick Cohen Budapestről írja mindezt, ahova a Budapest Forum miatt érkezett.

Valóban egyszerre van szükségünk bátorságra és a közös nevező megtalálására 

– zárja posztját a miniszterelnök-jelölt.

Fotó: Trenka Attila

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2021. szeptember 20. 10:36
Mutatja a nímand a jelet...
Ma is bukik a Zorbán...
2021. szeptember 20. 09:38
Cohen elvtárs az "Európai Legnagyobb Prostituált Szarkupac" címre pályázik. Hagyjuk rá.
rókabácsi
2021. szeptember 20. 09:04
hallgatod az írást? faszfej!
SigSauer
2021. szeptember 20. 07:41
Megtiszteltetés az, te barom, ha valakit ekéznek a Guardianban. Mivel az egy szennyfos libsikomcsi propaganda lap, adjuntKUS úr, ugyebár :D Ha téged ott megdicsértek, akkor szarban vagy, öreg :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!