A Momentum frakciója bojkottálja a parlamenti alakulóülést

2022. április 09. 13:14

Hadházy Ákos szerint ennek a lépésnek szimbolikus jelentése van.

2022. április 09. 13:14
null

Sajtótájékoztatót tartott Fekete-Győr András és Hadházy Ákos.

Mindenki máshogy dolgozza fel a választási kudarcot. Voltak, akik másokra mutogattak, mi, momentumosok viszont azon gondolkodunk, mit kellene jobban csinálni, hogy Magyarországon rövid időn belül változás legyen” – mondta Fekete-Győr, majd hozzátette: „A Momentum most először fog a magyar történelem során képviselőket küldeni a parlamentbe.”

Elmondta: feladatuknak tekintik, hogy tisztességet, becsületet és erőt vigyenek a parlamentbe.

Ugyanakkor megváltoztak a szabályok is: ez a választás is unfair módon zajlott le” – mondta a mozgalom korábbi elnöke.

Hadházy Ákos szerint ennek a lépésnek szimbolikus jelentése van. Reméli: hogy tárgyalások fognak megindulni ennek nyomán az ellenzéki pártok között. Hangsúlyozta: szeretné, ha látszata sem maradna, hogy csupán díszellenzéki szerepet töltenek be az összefogás pártjai a parlamentben.

Kép: Momentum Mozgalom közösségi oldala

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fürge
2022. május 02. 11:49
ez a " Majd jól megmutatom .. " olyan mint a : "ütöm magam , ha nem kapok fagyit "
Jaja
2022. április 12. 06:06
A Magyar politika két leghülyébb faszfeje!
Erdőmester
2022. április 11. 14:45
"Barátaim"! Hadházy és Fegyőr! Azt már megmutattátok, hogy a bajtársiasság mennyire hiányzik belőletek. Most újabban bojkottra készültök mondvacsinált ürüggyel. Szarházi gerinctelenségeteket mutatja, hogy máris elfelejtettétek, hogy a választóitok akaratából kerültetek a Parlamentbe, akik nem azért tették ezt, hogy ne képviseljétek őket a parlamenti munkában. Talán nem egyértelmű számotokra, hogy nektek a részvétel nem kényetek- kedvetek szerinti, hanem kötelességetek, ha tudjátok ez mit jelent.
konfucius
2022. április 11. 08:02
Helyes! Utána se menjenek be! Négy évig! És természetesen a fizut se kapják meg, következésképp.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!