Hadházy a baranyai Kisvaszaron mond el egy alternatív esküt

2022. május 02. 08:28

A politikus egyedül nem vesz részt az új parlament alakuló ülésén és elcsalt választásokról ír.

2022. május 02. 08:28
null

Ahogy megírtuk, Hadházy Ákos nem vesz részt a parlament alakuló ülésén, és tragikusnak tartja, hogy pártja, a Momentum (és mindenki más) igen. Hétfői Facebook-bejegyzésében Hadházy arról ír, hogy

szerinte 60 évvel ezelőtt, a szocializmusban ugyanolyan ünnepélyesen, ugyanolyan ügyrenddel alakult meg az új parlament, mint ma fog.

Szerinte szégyen, hogy a mai ellenzék nem képes ellenállást mutatni. Hozzátette: „Ha most nem küzdünk meg a tisztességes választásokért és a valódi parlamenti jogköreinkért, mindig egyre nehezebb lesz. És ahogy 1963 után még 27 évet kellett várni a rendszer bedőlésére, ugyanúgy várhatunk most is még akár évtizedeket.”

Hadházy hangsúlyozta, hogy a Momentum „meghátrálásával” eldőlt, hogy ma az összes parlamenti párt ott lesz a nyitó ülésen. Ezt követően nagy bejelentést tett: „Tisztában vagyok azzal, hogy elég kevés a jelentősége annak, hogy én viszont nem. Ennek ellenére ma

aztán Zuglóba megyek, hogy felhívjam a figyelmet a most ott zajló legnagyobb fideszes mocsokságra. Délután ötkor pedig a Kossuth téren tartok köztéri fogadóórát, ha tehetik, jöjjenek el Önök is! A választások előtt sokan csináltak ilyet, de szerintem a választás után érdemesebb.

– zárta sorait Hadházy Ákos.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyilas Miksa
2022. május 03. 00:40
Végülis elmondta az esküt. Akkor hadd kapja már meg legalább a fizetését, ha már nem jár be.
Jacques Foche
2022. május 02. 22:02
Kisvaszar? Kár volt oda mennie esküdözni, anélkül is tudjuk, milyen ember.
Valandil
2022. május 02. 20:20
Ott volt egy munkásőr bázis. Lehet, hogy az elvtársakkal a forradalomra készül. (Mint az az idióta tóthzoltán.)
Kegyes urunk Karolus
2022. május 02. 16:35
Remélem, a javadalmazást is csak onnantól számfejtik, hogy tisztességesen letette ez a nyomorult féreg az esküt. A parlamenti őrségnek ki kell adni parancsba, hogy csak az mehet be az épületbe, aki letette az esküt. Az aktuális névsort minden reggel el kell juttatni az őrparancsnokhoz. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!