„Fideszbérenc lettem” – Orbán Viktorral fotózkodott VV Zsolti

2022. május 02. 17:49

Utána Gyurcsány Ferenccel is pózolt egyet.

2022. május 02. 17:49
null

Ahogy arról az Index beszámolt, az Országgyűlés alakuló ülésén részt vett A ZshowTime című műsor házigazdája, Osváth Zsolt alias VV Zsolti is. (Egy DK-nál dolgozó ismerőse juttatta be a parlamentbe.) A vlogger az instáján osztotta meg a kormányfővel a közös fotót, amelyhez az alábbi kísérőszöveget írta:

„Fideszbérenc lettem. Muszáj helyezkedni srácok. Egyébként azt mondta: »Sok sikert magának«. És nyugi, nagyon illedelmes voltam, miniszterelnök úrnak szólítottam, magáztam is, szóval egy szavatok sem lehet!

VV Zsolti nem árulta el a portálnak, hogy miként került ilyen közel a hétfőn ötödjére is megválasztott kormányfőhöz, de megígérte, hogy a héten a Zshow Time nevű YouTube-csatornáján egy videóban elmeséli a találkozás részleteit.

Utóbbi bejelentés pedig azért meglepetés, mert az influencer a baloldal történelmi választási veresége után azt ígérte, többé nem fog politikával foglalkozni a videóiban.

Nyitóképen Orbán Viktor és VV Zsolti közös fényképe. Fotó: Képernyőfotó

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. május 03. 21:03
Hogy bírta gyomorral?
Rizsa
2022. május 03. 17:52
Köpönyeg forgató buzi .
Jaja
2022. május 03. 12:27
Tényleg, ez a buzeráns mit keres még az országban?
ujujuj
2022. május 03. 10:35
Nem arról volt szó, hogy Orbán kardélre hányta a ratyeszokat? Magyarországon homofóbia sincsen, de csak azért, hogy ezzel álcázzák a homofóbiát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!