Csintalan üzent Trombitásnak: Te ócska, gyáva, hatalom csicskása, a náci haverjaid heten jöttek nekem…

2023. február 18. 22:20

Az ex-MSZP-s tévésnek nem tetszett a jobboldali influenszer legújabb videója.

2023. február 18. 22:20
null

Mit sem változtatok az elmúlt száz évben, ugyanolyan tökös gyerekek vagytok. Ja, nem! Csak gyávák és aljasok” – üzente egyik friss videójában Trombitás Kristóf a Budapesten embereket összeverő antifasiszta csoportoknak.

„Most kell erélyesen fellépni ellenük, hogy örökre megjegyezze ez a galeri: Magyarország nekik nem pálya – mondta a megafonos influenszer, aki a leírásban azt is hozzátette: „az antifa idehaza hamar megtanulja, hogy kuss a neve és ezen Jámbor Andrásék bolsevista galerija sem változtathat. Mi teszünk erről, mert a 134. mindig kellemetlen”.

Ezt Csintalan Sándor sem hagyta szó nélkül. Az egykori MSZP-s politikus majd fideszes újságíró ezzel a kommentárral osztotta meg Trombitás cikkét: „Te ócska , gyáva hatalom csicskása a náci haverjaid heten jöttek nekem…”.

Csintalan ezzel arra a 2007-es esetre utalt, amikor a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg több tagja megtámadta, és brutálisan összeverte, többek között vascsővel ütve a fejét.

Nyitókép: Facebook

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. március 03. 12:21
Olyan magyar szó, hogy csicskás nincs, nem van, nem létezik.
Davidov
2023. február 20. 18:13
Ezzel a fostalicska isten zsidajával, aki még csicskaprop. is minek foglalkoztok?
Anyád70
2023. február 20. 13:55
Ezt a "Magyarok Nyilait" kb. Csintalan álmodta meg, amikor valószínűleg egy nyugdíjas néni félholtra verhette, mert belerúgott a banyatankjába.... De bárki is verte meg, azért az elmúlt pár éves tündöklése fényében már érthető.
HZ72
2023. február 20. 08:50
Undorító kommunista fasiszta sátánista féreg vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!