Ha nem látja, nem hiszi el: Jakab Péter kabinetfőnöke kitett egy videót arról, hogy a jobbikos Potocskáné a mozgássérült WC-t használja (VIDEÓ)

2023. február 21. 17:24

Molnár Enikő „egyelőre nem tudta megfejteni, hogy miért jár ide” a politikus, de hozzátette: talán a gerincfájdalmai miatt.

2023. február 21. 17:24
null

Jakab Péter kabinetfőnöke kitett egy videót arról, hogy a jobbikos Potocskáné a mozgássérült WC-t használja, pedig nem is mozgássérült „Autóval se parkolunk mozgássérült helyre. Miért lenne ez alól kivétel a Képviselői Irodaház mosdója, amit mozgássértülteknek tartanak fenn” – kezdte bejegyzését Facebook-oldalán a kabinetfőnök.

Molnár Enikő „egyelőre nem tudta megfejteni, hogy miért jár ide” a politikus, de hozzátette:

talán a gerincfájdalmai miatt.

„A sok hazudozás után más baja nem lehet Potocskáné Kőrösi Anitának” – fogalmazott.

Nyitókép:Facebook

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2023. február 22. 13:52
Árnyékszéket kereste.
machet
2023. február 22. 09:01
Mindegy mi történik csak lóvé legyen,az a lényeg.Ez mindig is egy büdös paraszt banda volt.
Reszelő Aladár
2023. február 22. 07:48
Ez az elmúlt évek másdik legkomolyabb cicaharca egy bukott politikus kegyeiért. Ennél csak Vadai sosem beteljesülő szerelmét rosszabb nézni Fletó irányába, bár egy triciklit ott sem zárnék ki.
P2120
2023. február 22. 06:49
Nincs is gerince
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!