Bochkor Gábor a transznemű Miss Hollandiáról: Én tényleg a világ legtoleránsabb csávója vagyok, de...!

2023. július 11. 20:10

A műsorvezető szerint a nőiesség nagyon sok formáját mutatják be, „ha kiveszed belőle a nőt, akkor ez mind összeomlik”.

2023. július 11. 20:10
null

Mint ahogyan beszámoltunk róla a hétvége során, egy transznemű nő nyerte a Miss Nederland 2023 szépségversenyt Hollandiában. A győzelemmel eldőlt, hogy egy biológiai férfi képviseli hazáját a 72. Miss Universe versenyen. A verseny döntőjét szombaton tartották, amelyet a 22 éves Rikkie Valerie Kollé nyert meg, aki modellként dolgozik Breda városában. Ezzel ő lett az első transznemű nő, aki szépségversenyt nyert Hollandiában.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ügy sokaknál kiverte a biztosítékot, Bochkor Gábor, a Retro Rádió reggeli műsorának vezetője is kiemelten foglalkozott a témában. A műsorvezető kijelentette, hogy ezzel kezd megint problémája lenni. Úgy folytatta, 

„én tényleg a világ legtoleránsabb csávója vagyok, de a miss az már a nemét jelzi. Azt nem lehet megerőszakolni egy transznemű személlyel. Ez nem fér bele. Akkor a Mr. Olympiára is majd mehet egy kigyúrt nő?”

Bochkor Gábor elmondta, hogy a szépségkirálynő-versenyekben van valami szexi, a nőiesség nagyon sok formáját mutatják be és ha abból kiveszik a nőt, akkor ez mind összeomlik. 

Ez nem emberszépségverseny, hanem szépségkirálynő-verseny!”

– jegyezte meg.

A teljes adást ide kattintva hallgathatják meg:

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tboyka
2023. július 13. 22:10
Az igazi nők a verseny végén meg csak pislogtak. Majd a következő versenyre, ha van eszük egy igazi nő sem jelentkezik. Na akkor milyen címen fogják lebonyolitani a versenyt?
Nagyhuba1
2023. július 13. 17:44
Az a valami amit Hollannd szépségkirálynőnek neveznek,az ennek a versenynek a szégyene,és akkor mi van az igazi nőkkel akik valóban nőként versenyeztek. Az a valami esetleg kiegészítő szépség 1.5.0 Ez az egész Hollandia szégyene.
Tallium
2023. július 12. 23:56
Tudod Bochkor ide vezet az erkölcstelen "tolerancia" Eddig semmire sem tartottalak, most némileg javult - lehetsz még normális ember is?
Cross Wire
2023. július 12. 10:48
Egy nő nemcsak a genitáliáitól nő.. A másként huzalozott agya, az eltérő endokrin rendszere is hozzájárul ahhoz, hogy más legyen mint egy férfi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!