Frank Drebin, az Amerikai Egyesült Államok elnöke épp most erősítette meg, hogy a háborút bizony folytatni kell, nem hagyhatjuk abba

2023. szeptember 23. 07:08

Úgy tűnik, a lét mégsem határozza meg a tudatot – legalábbis a baloldalon biztosan nem.

2023. szeptember 23. 07:08
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor

Pedig a tézist mégiscsak ők szülték. Mi tagadás, már a szülők sem voltak teljesen őszinték, talán ezért lehetett a nemzetközi munkásmozgalom forradalmának két teoretikusa egy gazdag gyáros meg valaki, aki a munkáról inkább csak írni szeretett.

De a maiak sem vizet isznak, miközben azt prédikálják.

Valamiért az elnyomottakért, szegényekért, kisebbségekért, az egyenlőségért és az erkölcsi disszidensekért aggódó balosok mégiscsak sváb falvakban éldegélnek,

amelyek közismerten békések, rendezettek és tiszták. Nem éppen arról híresek, hogy lakóik térdig gázolnának korán reggel a használt injekciós tűkben.

A klímaaktivista celebek magángépekkel repülnek, vagy épp körbehajózzák a Földtányért, miközben kiszednék a mezei polgárok hátsója alól a pármilliós autót. A woke-ügyeket a nemzetközi nagytőke óriásai támogatják (ez is hamis tudat?), a melós „kisemberek“ nem annyira.

A „szeretkezz, ne háborúzz“-tábor vöröslő fejjel követeli Ukrajna további támogatását fegyverekkel, és lehetőség szerint az orosz rezsim erőszakos megdöntését. Frank Drebin, az Egyesült Államok jelenlegi elnöke épp most erősítette meg abbéli szándékát, hogy a háborút bizony folytatni kell, nem hagyhatjuk abba.

Az örök békéhez végtelen háborúkon keresztül vezet az út, hiába, a dialektika: a tartós békéért, ugye, harcolni kell.

Ezt is ajánljuk a témában

Pasarét és Zugliget dühös, híresen kisemmizett ifjúsága vonul a romlott rezsim ellen, tanáraik védelmében, vagy az alkotmányért, demokráciáért, bármi egyébért.

Olykor kacérkodnak az erőszakkal is, de pontosan úgy, ahogy az LMBBQ-lobbi aktivizálja a kampányát: a biztos komfortzónában lehet éppen hogy átlépni a határt, mert komoly következménye úgysem lesz, mégsem Gyurcsány Ferencnek hívják ma a miniszterelnököt, ugye,

jó eséllyel mindenkinek megmarad a szeme világa.

Az LMBBQ-lobbi annyira azért nem aktív Katarban, mint Magyarországon és Lengyelországban.

(A magyar átlag annyira szokott hozzá az erőszakhoz, hogy valószínűleg egy kocsmai verekedéstől is sokkos állapotba kerül. Biztosan könnyen vennénk az akadályt néhány tízmillió afrikai bevándorlóval, ahol jó eséllyel az erőszakot máshogy mérik. Idehaza is akadnak olyan területek, ahol sűrűbb az erőszak, de ezeket a telepeket nem Zugliget és Pasarét környékén találjuk.)

Mindezekkel önmagukban nincsen baj. Az elszegényedő és eljelentéktelenedő Európa még mindig kellemes buborékban létezik,

nem véletlenül akarnak a balosok is sváb falvakban élni, autóval járni (még a Főpolgármester Úr is az autómentes akármin), biztonságban tüntetni stb.

Csak érdemes egy pillanatra megállni, és reflektálni arra, hogy ezek az állapotok maguktól értetődőek, vagy könnyen elbillenthetők, különösen a balosok által vágyott változások révén?

(Nyitókép: képernyőfotó a Csupasz pisztoly c. filmből)

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

Tényleg Észak-Koreának, Iránnak meg Venezuelának akarunk a putyini Oroszország elszigetelésével teret nyitni, csókolom?

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jooeee
2023. szeptember 24. 16:14
Zselé tarhálni jár a libsikhez.
rasdi1
2023. szeptember 24. 11:04
" A béketábor legyőzhetetlen, a béke útja biztos út. Ha összetartunk rendületlen, legyőzzük végre a háborút" Az én korosztályom még biztos emlékszik erre.
Kovács Ubul
2023. szeptember 23. 14:24
"Joszif Sztálin, akiről műve háttér-főszereplőjét, a Nagy Testvért mintázta, az angol íróval egyidőben, sőt valamicskével talán még előbb is dobta be a köztudatba lényegében ugyanezt a gondolatot, tudniillik azt, hogy a békéért harcolni kell. 1948-ban a lengyelországi Wrocławban született szovjet kezdeményezésre az a világmozgalom, amely a béke megvédése ürügyén volt hivatva mozgósítani a tömegeket a Szovjetuniónak és politikájának támogatására."
Teréz A Piréz
2023. szeptember 23. 13:30
LMBBQ 🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!