Hajrá, Fradi! – üzente a Fradi új vezetőedzője

2023. szeptember 05. 19:34

Sztankovics további két emberrel erősíti a csapatot.

2023. szeptember 05. 19:34
Coach Dejan Stankovic (UC Sampdoria) during the italian soccer Serie A match US Lecce vs UC Sampdoria on April 16, 2023 at the Via Del Mare stadium in Lecce, Italy.

A Ferencváros hétfőn jelentette be, hogy Dejan Sztankovics lett a labdarúgócsapat új vezetőedzője. A szerb szakemberrel együtt honfitársa, Nenad Szakics is érkezik, aki a játékosként Bajnokok Ligája-győztes Sztankovics pályaedzője lesz, akárcsak Leandro de Almeida – írta meg a Magyar Nemzet

Sztankovics további két emberét hozza a ferencvárosi stábba: mostantól Federico Pannoncini erőnléti edző, valamint Vincenzo Sasso videóelemző is a Ferencváros kötelékében tevékenykedik.

Sztankovics az FTC Instagram-oldalán üzenetet is küldött a ferencvárosi szurkolóknak:

Nyitókép: EMMANUELE MASTRODONATO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. szeptember 05. 20:39
Nem fradi-világipszkarton
OszkárOszi
2023. szeptember 05. 19:57
Hajrá?Fradi?Azt sem tudja, mi az.Megkérdeznék tőle, ki lőtte a VVK döntőbe a csapatot a Manchester elleni elődöntőben, ki szerezte a döntőbe jutást érő gólt, hogy legyőzhessék a Juventust idegenben, azt sem tudná, hogy történt ilyen.Albert Flórián nevét talán már megtanulta.Talán Geráét is.Máté Csabának viszont ezekből a tradicionális eseményekből, játékos legendákból egyet sem kell bemutatni.Lipcsei Péternek sem.Bennük a nagyszerű történelem maga a jelen.De ők nem bezzeg Fradi edzők...
muttikulti
2023. szeptember 05. 19:47
Az ízlésének megfelelő mennyiségű nigger van a csapatban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!