A DK szerint a házkutatás nem azt jelenti, hogy valakit fel kell menteni a munkavégzés alól

2023. november 29. 15:54

Tordai Csaba kiváló szakember, köszönjük szépen a munkáját! – tette hozzá Újpest DK-s polgármestere.

2023. november 29. 15:54

Mint ismert, Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál, Tordai Csabánál és párttársánál, Perjés Gábornál is házkutatást tartottak a NAV munkatársai a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben.

Az ügy kapcsán a Magyar Nemzet most azt írja: Tordai irodájában írhatták alá azt a tíz jegyzőkönyvet, amelyeket a hatóságok lefoglalhattak. A lap arról tájékoztatott, hogy Tordai nélkülözhetetlen támasza Karácsonynak, ezért elképzelhetetlen, hogy meginogjon a pozíciója. Karácsony Gergely újra a sajtót kikerülve, egy hátsó ajtón közelítette meg a közgyűlés termét, így tőle nem lehetett kérdezni.

Tordai Csaba kiváló szakember, nagyon jó munkát végez, köszönjük szépen a munkáját”

– mondta Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere. Niedermüller Péter és a szintén DK-s Szaniszló Sándor is azon az állásponton van, hogy meg kell várni a nyomozás végét.

Niedermüller szerint a házkutatás nem azt jelenti, hogy valakit fel kell menteni a munkavégzés alól.

Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes pedig értetlenül állt az előtt, hogy mi köze van a Városházának ahhoz, hogy Karácsony Gergely jogi főtanácsadójának ügyvédi irodájában házkutatást tartottak az adónyomozók, egy olyan mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben, ami a főpolgármester miniszterelnök-jelölti kampányát szolgálta ki.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kekec54
2023. november 30. 11:37
A rinocérosz a vastagbőrért térdenállva könyörögne, ami ezeknek a pofájukon van!
Takagi
2023. november 29. 18:57
Megértem a DK-t. Sokat tudnak az ügyvédei. Czeglédy is fel készült?
Aerion
2023. november 29. 18:23
catalina11 2023. november 29. 18:10 Tordai Csaba kiváló szakember, nagyon jó munkát végez, köszönjük szépen a munkáját” – mondta Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere. Niedermüller Péter és a szintén DK-s Szaniszló Sándor is azon az állásponton van, hogy meg kell várni a nyomozás végét." hát igen elvtársak, ez vonatkozik a Nemzeti Színházbeli balesetre is... ----------------------------- Nem, a Nemzeti Színházas esetre a kivégzés vonatkozik, a kínhalál. Ez a demokratikus, ezt ne feledd! : D
catalina11
2023. november 29. 18:10
Tordai Csaba kiváló szakember, nagyon jó munkát végez, köszönjük szépen a munkáját” – mondta Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere. Niedermüller Péter és a szintén DK-s Szaniszló Sándor is azon az állásponton van, hogy meg kell várni a nyomozás végét." hát igen elvtársak, ez vonatkozik a Nemzeti Színházbeli balesetre is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!