Agyátalakítás

2023. december 12. 18:01

Az orbáni áthangolás egyre jobban működik; a társadalom közel fele immár Ukrajna-ellenes.

2023. december 12. 18:01
null
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Nem tudjuk milyen szóváltás alakult ki Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij között az argentin elnök beiktatásának ceremóniáján Buenos Airesben, de még az sem biztos, hogy vitázott a két országvezető. A videó mindenesetre arról tanúskodik, hogy volt némi feszültség közöttük, amit persze nem nehéz megérteni: Magyarország egyre élesebben támadja Ukrajnát, egyrészt az uniós csatlakozási tárgyalások megkezdését, másrészt a háború – az oroszok agresszív, területrabló elleni háború – pénzügyi támogatását. Orbán mindent elkövet, hogy a magyar közvéleményt teljesen áthangolja, most például már hetvenezer milliárd forintra mérte a magyar kormány Ukrajna uniós csatlakozásának árát, amit persze mi fizetünk meg. De a miniszterelnök már nemzetközi téren is igyekszik befolyásolni a közvéleményt, mégpedig abból az alapállásból kiindulva, hogy ő képviseli az európai emberek hangját.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ALEJANDRO PAGNI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fegyenc8
2023. december 13. 14:28
Most nem azért, de balos, Orbán gyűlölő ismerőseim tavaly márciusban már azt mondták, hogy rohadjanak meg a tetves ukránok.
muanyag-tojas-23
2023. december 13. 11:51
De ki az az idióta, aki a magyargyűlölő hohol náciknak drukkol, he, szaros komcsi ?
tferenc-2
2023. december 13. 11:12
Tudod szerencsétlen firkász, volt nektek Lumumba, volt nektek Gevara stb stb. Pioker Ignác itthon és lehetne sorolni... akiket magasztaltatok. Volt akit kivégeztettek (Rajk és társai). Utána krokodil könnyekkel sírtatok. Aljasak vagytok elvtársaiddal együtt, most is mint régen.
Perczel Éva
2023. december 13. 10:39
Agyátalakítás? Ettől Némethnek nem kell tartania, alapanyag hiánya miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!