Nagyvadból nyuszi

2023. december 05. 11:31

Karácsony Gergely egészen Budapestig menekült Miskolcról miután megkérdeztem az ügyvédje ellen folytatott NAV nyomozásról.

2023. december 05. 11:31
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo/888

„Budapest főpolgármestere hetek óra kerüli a sajtót, retteg a kérdésektől. A Városháza dísztermébe is a hátsó bejáraton sunnyog be a közgyűlésekre. Bujkál.

A NYILVÁNOS ESEMÉNYEKEN NEM VESZ RÉSZT LEGALÁBBIS BUDAPESTEN.  

Történt, hogy Miskolc város polgármestere meghívta Karácsony Gergelyt, hogy együtt koszorúzzák meg Szemere Bertalan szobrát. Karácsony el is utazott a borsodi megyeszékhelyre, ahol találkozott Veres Pállal, Miskolc polgármesterével, ezt követően kihasználva az alkalmat megkérdeztem Karácsonyt, hogy mit gondol a Tordai Csaba irodájában végzett NAV nyomozásról. A főpolgármester némán elmenekült.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 06. 07:17
Ugyan,Dani…a gazdád még Brüsszelben is a cselédbejárón közlekedik…😂😂😂
Szuperszig
2023. december 05. 21:36
Naagy vadbarom.
Pelso j.
2023. december 05. 18:51
dani, ugyan nem kedvelem Karácsonyt, de amiért rendszeresen átnéz és átlép rajtatok, egyre szimpatikusabb.
EX_Terminator
2023. december 05. 16:28
TI SZARHÁZIAK SEMMIT NEM SZABHATTOK MEG EBBŐL, SEMMIBE NEM POFÁZHATTOK BELE A MEG NEM ÉRTÉSÉRT ZAKLATÁSÉT PARANCSOLGATÁSÉRT ÖNBÍRÁSKODÁSÉRT BÍRÓSÁG ELŐTT ÉS BÖRTÖNBEN TALÁLHATJÁTOK MAGATOK, VITA PÁRBESZÉD BÁRMIRE ODAFIGYELÉS EBBEN A KÉRDÉSBEN NINCS, NEM VOLT, ÉS SOHA NEM IS LESZ. EGYSZERŰEN CSAK AGYON LESZTEK ÜTVE KI LESZTEK DOBVA VAGY FEL LESZTEK JELENTVE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!