Óriási balhé kerekedett a józsefvárosi testületi ülésen

2023. december 14. 18:23

A momentumos képviselő a fideszes képviselőket videózta, de utóbbiak ezt nem hagyták annyiban.

2023. december 14. 18:23
PIK” Andr·s

Felpaprikázott hangulatban kezdődött meg az év utolsó képviselő-testületi ülése Józsefvárosban – derült ki a józsefvárosújság.hu beszámolójából.

Az amúgy is feszült hangulatú ülésen éppen a napirend első pontját tárgyalta a testület, amikor 

Egry Attila fideszes képviselő Szarvas Koppány Bendegúz momentumos képviselőhöz lépett, és felszólította, hogy hagyja abba a fideszes képviselők videózását, majd próbálta elvenni a telefonját.

Szarvas nem hagyta magát, így hangos vita bontakozott ki. A Szarvas mellett ülő képviselők is felpattantak a helyükről. Pikó András polgármester és levezetőelnök próbálta kézbe venni a dolgokat és tízperces szünetet rendelt el, „higgadjanak le” felszólítással. A szünetben végül Egry kezet fogott Szarvassal, de Pikó András azért megkérdezte, hogy kérje-e a rendfenntartó erőket az ülés levezetéséhez.

A fideszes képviselők ezután Pikónak is üzentek: „Szétverte az ülést!” – ezért ismét 10 perces szünet kezdődött.

A szünet után a fideszes képviselők bejelentették, elhagyják az ülést, ha nem áll vissza a demokratikus rend – olvasható a beszámolóban.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. december 14. 21:44
Sz.K. Bendegúzzal először a szülei basztak ki, amikor ilyen nevet adtak neki. A többi.már ment magától
ZUzoli Süli
2023. december 14. 20:16
SzKB micsoda értelmiségi .. le is rí róla
zavulon
2023. december 14. 19:53
Ez a Szarvas Koppány Bendegúz az a Szarvas Koppány Bendegúz aki ifjúkommunistaként alsógatyában rohangálva közszeméremsértett a metróban?
Finale
2023. december 14. 19:23
Es mar megint es megint a baloldal provokal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!