A balos politikusok előhúzták a pártokhoz leszerződött civileket, hogy velük keltsék a hangulatot

2024. február 14. 09:16

Csak néhány példa az állításomra.

2024. február 14. 09:16
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nóra jól látja: ha a baloldali hiteltelen politikai pártoknak nem megy, akkor hamis zászlók alatt kalózkodnak a globalisták. A bántalmazott gyermekekért minden nap lehet és kötelességünk is kiállni, ám az mégiscsak mérhetetlen cinizmusról árulkodik, hogy pont azok kezdtek el hirtelen aggódni, akik végigtolták a baloldalnak a gyermekvédelmi törvény ellenes kampányát! 

Hogy van ez? Teljesen világos, hogy itt senki sem civil!

Csak néhány példa az állításomra: 
– Gulyás Márton, aki sok milliós kamionnal turnézta végig a kampányt és még saját bevallása szerint is Soros fizeti. 
– fókuszcsoport Ádám, aki nyíltan beállt Márki-Zay mögé 2022-ben. (bejátszó2) 
– VV Zsolti, aki tanácsadóként segítette a baloldal kampányát, illetve végül, de nem utolsó sorban 
– Pottyondy Edina, akire annyira tekintsünk független értelmiségiként, hogy korábban a Momentum politikusa és Donáth Anna tanácsadója volt.

A helyzet tehát annyi, hogy a balos politikusok nem tudják megszólítani még a saját szavazóikat sem, ezért előhúzták a baloldali pártokhoz leszerződött civileket, hogy velük keltsék a hangulatot. A cél egyértelmű: Gyurcsány Ferenc globalista helytartó és a posztkommunista elit hatalomba juttatása. Nem hagyjuk! 2002-2010 között már láttuk, a bőrünkön tapasztaltuk, hogy miként fosztják ki az országot. Köszönjük, de ebből nem kérünk!”

Ezt is ajánljuk a témában

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2024. február 16. 20:01
A nép meg Azaria nevére rárepült, mint tyúk a takonyra. Aztán ott se lesz.
auditorium
2024. február 15. 09:53
A napi pc média másképpen tálalja a nyugati féltekének a hireket. Csak VÉLEMÉNYhireket olvashatunk minden nyelven és ezt többnyire elhiszik az itteni polgárok, legalábbis nyiltan rábólintanak . Majd kikezdi Európa MUMUSÁT (honi referensekkel) aki az "EU-t bankomatnak" nézi, nem fogad be "egyetlen migránst se", "keresztény Európát" akar, "üldözi a másságot", "embertelenek a börtönök", "náci tüntetéseket" enged. EZT HALLJUK, OLVASSUK naponta az összes pc médiában, mely a nemzetközi napilapok,hetilapok, TV-hiradók 95%-a. Ha lenne rá mindig AZONNALI válasz a Nagykövetek- Külügy részéről , akkor abbahagynák. De 12 év óta megy ez a koholt vád a magy. kormány ellen. A külföldön élő magyarok vagy rábólintanak, vagy hallgatnak vagy elmondják véleményüket és ezután kirekesztődnek a "demokratikus" körökből...
o1gtolvaj-2
2024. február 15. 08:16
Kotter, a sunyi propagandista ki se meri mondani mi volt azon a tuntetesen, csak keni a szart a pedoBirkak szajan!
llnnhegyi
2024. február 15. 00:47
A Megafon a nemzetvédelem fontos része.. . Pénz nem számít
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!