Dopeman kerek perec megmondta, mit kellene csinálnia Orbán Viktornak (VIDEÓ)

2024. április 05. 22:21

Lehetőséget kellene adni Puzsér Róbertnek is a rapper szerint.

2024. április 05. 22:21

Nyitókép: képernyőfotó 

 

DopeMan szerint Orbán Viktornak le kellene mondania, és át kellene adnia a helyét az ellenzéknek, hogy „megmutathassák”, hogy „mit tudnak”. A rapper szerint Puzsér Róbert például lehetne kulturális miniszter. A rapper a Mandiner Reakció című műsorában beszélt Puzsér Róbertről, akivel az elmúlt napokban konfliktusa robbant ki. 

De mit akarunk egy csávótól, aki a saját életét nem tudja menedzselni?”

– vetette fel.

„Egy saját bevallása szerint kedélyállapotjavító függő neurozisos elmebeteget követ az ország” – mondta. A politikát DopeMan szerint nem lehet szentekkel művelni, mivel a politikusoknak alkalomadtán be kell piszkolni a kezüket. „Engem az zavar, hogy ez a Puzsér, meg az összes többi is Assissi Szent Ferencet játszik” – fogalmazott a rapper. És azzal házalnak, ha ők leváltják a kormányt, akkor „jó lesz”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­á­­n­­y­­o­­k­ ­­v­­á­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
ghorvat37
2024. április 11. 17:29
Ki hisz ennek a köpönyegforgató szaralaknak? Tíz éve még baloldali volt, most megváltozott, átállt a nemzeti oldalra? S ha az érdeke úgy diktálja akkor pár év múlva majd megy tovább? Igazi kaméleon, semmi keresnivalója a jobboldalon, takarodjon vissza a szocikhoz?!
Patika
2024. április 07. 20:49
Én is tudom mit kellene csinálnia... Még több támogatást adni Pityinger Lacczkókának, hisz seggnyalásban ő is ott van..
Lajoss
2024. április 07. 06:52
Pityi…..😢
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!